Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Roleplay başlamak istiyorum yardım eder misiniz ?

CanerArtuc

Üye
FT Kullanıcı
Merhaba bu forumda yeniyim Adım; Caner yaşım; 19.

bildiğiniz gibi roleplay sunucuları bu aralar çok popüler ve herkesin hevesi var benimde oynaya bileceğim bir sunucu arıyorum tüm sunucular whitelist ve ben onlara giremem diye düşünüyorum çünkü roleplay deneyimim yok hem deneyim edinmek hemde eğlenmek istiyorum yardımcı olur musunuz ?

DF
Bir yerden başlamadan deneyim kazanamayız değil mi? Bir sunucuya gir zaten her sunucu discordunda roleplay terimlerinin tanımları mevcut. Bunları oku hatta ezberle kendine katmaya çalış. Oyunu oynarken yarattığın karakteri yaşa.

DF
Gerçek hayata yönelik role play deneyimi yaşamak istiyorsan ve terimlere hakimim,yeni olmama rağmen rol konusunda fazla hata yapmam diyorsan sunucumuz sana göre dostum bekleriz !! :)

DF
Dostum Sunuculara giriş yapmadan önce sana tavsiyem diğer insanların yaptığı rolleri izleyip mantığı kavraman bu bağlamda sana yardımcı olabilicek twitch ve youtube kanallarına bakmak olacaktır

DF
Merhaba bu forumda yeniyim Adım; Caner yaşım; 19.

bildiğiniz gibi roleplay sunucuları bu aralar çok popüler ve herkesin hevesi var benimde oynaya bileceğim bir sunucu arıyorum tüm sunucular whitelist ve ben onlara giremem diye düşünüyorum çünkü roleplay deneyimim yok hem deneyim edinmek hemde eğlenmek istiyorum yardımcı olur musunuz ?
Öncelikle mantık çerçevesi içinde düşünmen lazım. Ben 0 komut ile başlamış birisiydim. Sadece konuşarak bile rpnin zirvesini yapabilirsin. Sadece GTA'da değil de gerçek hayatta olduğunu düşünmen lazım. Çoğu sözde RP yapan insan GTA'da oynar gibi oynadığı için rp'lerden ne karşısı ne kendileri zevk alabiliyor. Eğer ciddi oynarsan emin ol öyle bir keyif verecekki zamanın nasıl geçtiğini bilmeyeceksin.

DF
selamlar benimde içinde bulunduğum server olan alphayı sana tavsiye edebilirim discord linkini buraya bırakıyorum aradığın rp kalitesini burda bulacağına inanıyorum.

DF
Roleplay yapmak için illa terim vb. bilmene gerek yok. IC karakterini benimseyerek gerçek hayat mantığında hareket edersen roleplay'in kralını yapabilirsin. Ancak bazı sunucularda saçma kurallar olabiliyor, bunların bazıları gerçek hayat mantığına aykırı ancak o sunucuda o şekilde kurallar olduğu için sadece onları göz ardı etmelisin.

DF
100+ saat yapmadan çoğu sunucuya kolay kolay giremezsin söyliyim

DF
9 diyar ın yeni açılan sunucularinda bazen insiystif kullanabiliyorlar.

DF
Şimdi iki türlü sunucu türü vardır birisi GunRP'nin döndüğü sunucular olup gta online gibi oynanan sunuculardır, diğeri ise Twitch yayıncılarının açmış olduğu karakter bazlı sunuculardır.Hem YouTube'dan Hem Twitch'den iki türlü sunucuların videolarını/yayınlarını izle, çok fazla izlemedikçe başlama, terimleri öğren.Daha sonra kolay alım yapan, arama kısmına Hızlı Whitelist yazarsan görürsün, o sunucuya tıkla ve discorduna giriş yap, kayıt beklemede kaydını gerçekleştirip sunucuya gir, önce ehliyet almak için gerekli yere git, sonra motele git çünkü en çok kalabalıklık orada vardır.

DF
Şimdi iki türlü sunucu türü vardır birisi GunRP'nin döndüğü sunucular olup gta online gibi oynanan sunuculardır, diğeri ise Twitch yayıncılarının açmış olduğu karakter bazlı sunuculardır.Hem YouTube'dan Hem Twitch'den iki türlü sunucuların videolarını/yayınlarını izle, çok fazla izlemedikçe başlama, terimleri öğren.Daha sonra kolay alım yapan, arama kısmına Hızlı Whitelist yazarsan görürsün, o sunucuya tıkla ve discorduna giriş yap, kayıt beklemede kaydını gerçekleştirip sunucuya gir, önce ehliyet almak için gerekli yere git, sonra motele git çünkü en çok kalabalıklık orada vardır.
+Rep

DF
Reds roleplay oynuyorum baya geliştirdim tavsiyeleriniz için teşekkürler, (+300 saat geçirdim)

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!