Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Yardım /revive Çalışmıyor Ölünce Öldüğüm Yerde Npc olarak doğuyorum nasıl düzelir

VasLoaderS

Üye
FT Kullanıcı
/revive Çalışmıyor Ölünce Öldüğüm Yerde Npc olarak doğuyorum nasıl düzelir yardımcı olabilirmsiiniz

DF
sql 'i okuturken her adımı doğru yaptığınıza emin misiniz ? Mesela users tablosundan is_dead siliyor musunuz ?

DF
/revive yerine /rev yazar mısınız gözünüzden kaçmış olabilir.

DF
En yeni esx sürümü kullanıyorsanız, spawnmanager, mapmanager ve fivem-map-skater gibi harita ve yumurtlama işlemi yaptıran eklentileriniz kapalı olmalıdır bunun için server.cfg klasöründen start spawnmanager ve start mapmanager'ı kaldırmanız gerekir. Haritada doğma kordinatları barındıran fivem-map-skater ve fivem-map-hipster tarzı eklentileri sunucunuzdan kaldırmalısınız. ESX geliştiricileri son zamanlarda fivem ve essentialmode geliştiricileriyle telif hakkı davalarından dolayı kullanıcıların çoğu bu bilgilere ulaşamıyorlar. Sorun çözüm olmazsa veya daha eski bir esx sürümü kullanıyorsanız ESX sürümünüzle uyumlu ambulancejob bulmalısınız.

DF
En yeni esx sürümü kullanıyorsanız, spawnmanager, mapmanager ve fivem-map-skater gibi harita ve yumurtlama işlemi yaptıran eklentileriniz kapalı olmalıdır bunun için server.cfg klasöründen start spawnmanager ve start mapmanager'ı kaldırmanız gerekir. Haritada doğma kordinatları barındıran fivem-map-skater ve fivem-map-hipster tarzı eklentileri sunucunuzdan kaldırmalısınız. ESX geliştiricileri son zamanlarda fivem ve essentialmode geliştiricileriyle telif hakkı davalarından dolayı kullanıcıların çoğu bu bilgilere ulaşamıyorlar. Sorun çözüm olmazsa veya daha eski bir esx sürümü kullanıyorsanız ESX sürümünüzle uyumlu ambulancejob bulmalısınız.
dostum sorun biraz büyük kimler kimler şuan uğraşıyor hepsini denedik olmadı ama bana kalırsa revlenmeyi engelleyen bloklayan bir script var gibi o onu engellediği için çalışmıyor gibi ama hangi script onu bilmiyorum

DF
dostum sorun biraz büyük kimler kimler şuan uğraşıyor hepsini denedik olmadı ama bana kalırsa revlenmeyi engelleyen bloklayan bir script var gibi o onu engellediği için çalışmıyor gibi ama hangi script onu bilmiyorum
Sunucunuzda map.lua adında ki dosyaları kontrol edin eğer bahsettiğim fivem-map-skater gibi bir harita doğma(spawn) işlemi yaptıran bir script varsa sorunun kaynağı oradadır. Eğer sorun çözülmezse ESX in github sayfası açıldı issues bölümünden kapalı konulara bakabilirsiniz. Sorunun çözümüne ulaşırsanız buradan bilgilendirebilirseniz sıkıntıyı yaşayanlar referans alabilirler.

DF
aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum buldunuzmu peki

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!