Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Esx paket hazırlıyorum. Paket 219 scriptle birlikte 2.5 ile 3.5 resmon deperleri arasında oynuyor. Sizce bir scripte ve pakette ideal ve maksimum resmon degeri kaç olmalı
Bakıyorum. Saltychat 0.15,admin menu 0.15,es_extended 0.9 benimki de toplasan 1 bile etmez belki böyle bu aralıklarda çalışması gereken scriptler varken. o degerleri görmek mümkün değil gibi geliyor bana. Adamın Resmon degerlerini topluyorum belki 2 ediyor. Total de 0.75 nasıl çıkıyor anlamıyorum.
Resmon işlemciden işlemciye değişiklik gösterir bir sunucununh ortalaması 2.2-2.5 Arasını geçmemelidir. Ortalama İ5 işlemci için 1.8 ve altı gayet iyi sayılır