Merhaba arkadaşlar,
Ben erenturna | eski metin2 geliştiricisiyim metin2 yi bırakıp fiveme geçtim
Dolayısıyla arkadaşlarımla birlikte bir çok script dolaşıp buluyoruz
Metin2 dosyalarının %80 lik kısmı fivemle aynı olduğu için tabii ki bilgim buradada oluyor
Metin2'deki kadar olmasada.
Bilgim kadar düzenleme yapıyorum ki ilk geldiğimde pek bir bilgim olmasada 2 hafta civarı bir geliştiricilik süremde neredeyse çoğu scriptin mantığını çözdüm bulduğum scriptleri kesinlikle aldığım gibi kullanmıyorum illa ki bir düzenlemesi vardır.
Geçen bir arkadaşım dolaşırken bu hudu bulmuş ve bana gönderdi
Bende karakter araçta değilken minimap kapalı olduğu için sol altta kötü bir görüntü yaratıyordu
Bende sağ üste taşıyıp şeffaflığı ile biraz oynadım
Burada paylaşıyorum daha bir çok bilinen aranan türkçeleştirilmiş script paylaşabilirim
Yeni oluşturduğumuz discord'umuzdada buna benzer güzel düzenlenmiş scriptler paylaşılacaktır
katılmak için
Script'in oyun içi görüntüsü :
Ben erenturna | eski metin2 geliştiricisiyim metin2 yi bırakıp fiveme geçtim
Dolayısıyla arkadaşlarımla birlikte bir çok script dolaşıp buluyoruz
Metin2 dosyalarının %80 lik kısmı fivemle aynı olduğu için tabii ki bilgim buradada oluyor
Metin2'deki kadar olmasada.
Bilgim kadar düzenleme yapıyorum ki ilk geldiğimde pek bir bilgim olmasada 2 hafta civarı bir geliştiricilik süremde neredeyse çoğu scriptin mantığını çözdüm bulduğum scriptleri kesinlikle aldığım gibi kullanmıyorum illa ki bir düzenlemesi vardır.
Geçen bir arkadaşım dolaşırken bu hudu bulmuş ve bana gönderdi
Bende karakter araçta değilken minimap kapalı olduğu için sol altta kötü bir görüntü yaratıyordu
Bende sağ üste taşıyıp şeffaflığı ile biraz oynadım
Burada paylaşıyorum daha bir çok bilinen aranan türkçeleştirilmiş script paylaşabilirim
Yeni oluşturduğumuz discord'umuzdada buna benzer güzel düzenlenmiş scriptler paylaşılacaktır
katılmak için
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Script'in oyun içi görüntüsü :
Son düzenleme: