Sunucumda başlangıçta oyuncu olarak gelen Nord Ailesi olan ekiple anlaşıp yönetime koydum rol yapmayı bilmedikleri için atmayı düşündük zaten lowrp beyinleri yetmeyip quit attılar ardından bir fivem sunucusu açmaya başladılar ve sunucumdan oyuncu çekmeye çalıştılar bende onları uyardım ve yapmayın dedim neyse sizi alakadar eden konu bu değildi sadece başlangıçını bilmenizi ve beni sonradan yargılamanızı istemedim. olayın ardından hala sunucumdan oyuncu çektiler vs ve bu tartışmayı yaptığım kişinin ağır bir kürt şivesi vardı ve bugüne kadar kalp kırmamak için yüzüne vurmadım ardından ukala tavırlarından dolayı şivesi ile dalga geçtim buda bana ben kürt türkçe fazla yok gibi arapça bir cümle kullandı ardından yaşanan kavgada yani önemli konuda dediği kelimelere bakalım , ardından bana trojan atmaya çalıştı tabi bende bunu yemedim neyse işin aslı 3. fotoğrafta beliriyor ertoşi aşireti çocuğu olduğunu ve // yani askerlerimizi şehit eden terör örgütüne duyduğu sempatizanlığı ortaya çıkıyor fivemde bunun gibi kürtleri barındırmayalım . ayrıca son fotoğrafta gördüğünüz gibi emniyet genel müdürlüğüne şikayetimi bildirdim iyi günler sizlerinde şikayet etmesini istiyorum şahısın isim soy isimi Rohat Babür.
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: