Selamlar ,
Raven Roleplay Sizlerin Hizmetine Sunulmuştur. Aktif Oyuncu Kitlemiz İlgili ve Deneyimli Yetkili/Yönetim Ekibimiz. Profesyonel Developer Ekibimiz Sizlere Hizmet Sunmaktadır.
2017'den Beri Kesintisiz Oyun Hizmeti Sağladığımız Sunucumuza Siz Değerli Arkadaşlarımız Davetlisiniz.
Raven Roleplay sunucumuzda oyuncuların kendini özgür hissedeceği sosyal role uygun her imkan yer almaktadır.
Çok fazla çeşitli legal ve illegal meslekler restaurant , bar ve cafeler sunucumuzda sürekli aktif bulunmaktadır.
Rol içinde mesleklere verdiğimiz emek karşılığında verilen oyun içi para ile alınabilir modlu araçlar, uçak ,tekne vs mevcuttur.
(+15 Ekip Alımlarımız Açıktır. Ekip Yardımı Bulunmaktadır.)
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ben Furkan ; Raven Roleplay Sizlerin Hizmetine Sunulmuştur. Aktif Oyuncu Kitlemiz İlgili ve Deneyimli Yetkili/Yönetim Ekibimiz. Profesyonel Developer Ekibimiz Sizlere Hizmet Sunmaktadır.
2017'den Beri Kesintisiz Oyun Hizmeti Sağladığımız Sunucumuza Siz Değerli Arkadaşlarımız Davetlisiniz.
Raven Roleplay sunucumuzda oyuncuların kendini özgür hissedeceği sosyal role uygun her imkan yer almaktadır.
Çok fazla çeşitli legal ve illegal meslekler restaurant , bar ve cafeler sunucumuzda sürekli aktif bulunmaktadır.
Rol içinde mesleklere verdiğimiz emek karşılığında verilen oyun içi para ile alınabilir modlu araçlar, uçak ,tekne vs mevcuttur.
(+15 Ekip Alımlarımız Açıktır. Ekip Yardımı Bulunmaktadır.)
Discord Adresimiz ;
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
İletişim İçin : FRQNY々#5188
Ekli dosyalar
-
Raven Roleplay.png458.3 KB · Görüntüleme: 4
-
RaveN_POLICE.png328.3 KB · Görüntüleme: 3
-
Raven Roleplay (4).png136.4 KB · Görüntüleme: 3
-