Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhabalar, uzun süredir RageMP üzerinde çalışıyordum ancak türkler biraz çekiniyor biraz zahmetinden korkuyor, bende zamanında birçok projede bulundum + olarak kendi türk tabanlı rageMP sunucumu açmaya karar vermiştim ancak gelin görünki yönetim ekibinin ilgisizliği yüzünden sunucu...
Arkadaşlar merhabalar, uzun süredir RageMP üzerinde çalışıyordum ancak türkler biraz çekiniyor biraz zahmetinden korkuyor, bende zamanında birçok projede bulundum + olarak kendi türk tabanlı rageMP sunucumu açmaya karar vermiştim ancak gelin görünki yönetim ekibinin ilgisizliği yüzünden sunucu...
Merhabalar, aşağıda gördüğünüz görüntülerdeki paketi satıyorum. Tam detaylı test için lütfen Discord üzerinden iletişime geçin, fiyatı hakkında görüşebiliriz. Bu paket, aslında bir Rus paketi olan NeptuneEvo alt yapısını kullanıyor ve optimizasyonu son kalitede yapılmıştır. Türkçeye çevirme...