Hepinize Selamlar Arkadaşlar. Başımdan Geçen Bir Olayı Sizlere Anlatmak İstiyorum. Developer Hizmeti Verdiğim Arkadaşımın Ve Sevdiğim Bir Abinin Sunucus Olan VEKT ROLEPLAY Ragehost'tan Bir Paket Alıyorlar. Paket Vassat Bir Halde. Ne Ararsan Var Aşiret Paket Buglar. Dupesi Sıkıntılar. Bana Geldiler. Ve Pakette Bir Çok Sorun Olduğunu Belirttiler. Bende Hem İş Olarak Hemde Yardımcı Olmak İçin Kabul Ettim. Neyse İşte Bi Yerden Fixliyoruz Diğer Yerden Başka Sorun Çıkıyor. Bunlarıda Fixliyoruz. Tabi Fixliyorumda Bazı Özel Şeyler Yaptığım Envanter Vardı. Ne Olur Ne Olmaz Diye Şifreli Attım. İlk Olarak 1. Atmış Olduğum SS'teki Log Düşüyor. Bunun Üzerine Firma Sahibiyle Konuşuyoruz. Başka Bir Hosting'e Ait Olduğunu Söylüyor İP'nin x Hosting'e Ait Olduğunu Söylüyorlar. Ama Bu Lisansı Sadece VEKT Adlı Sunucuya Yaptığım İçin Orası İçin Lisanslıyorum. Neyse işte Bizden kimse yapmaz yanımdaki adamlara kefilim falan diyor. Tamam Eyvallah Diyorum Sonuçta Adam Yalan Söylemez Firma Yönetiyor. daha sonrasında 3. SS'teki Log Düşüyor Bana. Sonrasıda Zaten SSlerden anlarsınız.
Bu Konu ÜzerineSese Gidiyoruz. Bana Hatalı İse Gruptan Çıkarırım Banlarım Diyor. Adam Yazdıklarından Ve seste Konuştuklarımızdan Zaten. Bi Nebze İtiraf Etmiş Oluyor. Makina Karıştırmış girmiş Ama Nasıl Oluyorsa Envanter Onların Makinada 2 kere Çalışıyor. neyse işte bana banlarım falan filan. diyor 7 sinde zaten seste anlatıyoruz böyle böyle. ama 13 ünde kendisi çıkıyor İşte Böyle Bir Rezillik Siz Anlayın. Şimdi Diyeceksinki // Sen Niye Şimdi Anlatıyorsun. Şimdi Gelelim O Konuya. Ben Pek Umursamadım Çünkü Kıracak Kapasite Yok Kişilerde. Bende İzin Vermeden Kullanamazlar. Fakat Son Günlerde Dostum UpTaR 'ın Paketi Tosun Tarafından Paylaşılmış. Bende Aynı Şekil Belki Makinalar Karışmıştır. Dosyayı Orda Bulmuşlardır Diye Sizlerinde Bilinçlenmesini İstedim. Olay Tanıkları Sunucu Sahibi Ve Bilmiyorum Belki Söylemek İsterse S1NGLE 'da Ordaydı
BRUH
Bu Konu ÜzerineSese Gidiyoruz. Bana Hatalı İse Gruptan Çıkarırım Banlarım Diyor. Adam Yazdıklarından Ve seste Konuştuklarımızdan Zaten. Bi Nebze İtiraf Etmiş Oluyor. Makina Karıştırmış girmiş Ama Nasıl Oluyorsa Envanter Onların Makinada 2 kere Çalışıyor. neyse işte bana banlarım falan filan. diyor 7 sinde zaten seste anlatıyoruz böyle böyle. ama 13 ünde kendisi çıkıyor İşte Böyle Bir Rezillik Siz Anlayın. Şimdi Diyeceksinki // Sen Niye Şimdi Anlatıyorsun. Şimdi Gelelim O Konuya. Ben Pek Umursamadım Çünkü Kıracak Kapasite Yok Kişilerde. Bende İzin Vermeden Kullanamazlar. Fakat Son Günlerde Dostum UpTaR 'ın Paketi Tosun Tarafından Paylaşılmış. Bende Aynı Şekil Belki Makinalar Karışmıştır. Dosyayı Orda Bulmuşlardır Diye Sizlerinde Bilinçlenmesini İstedim. Olay Tanıkları Sunucu Sahibi Ve Bilmiyorum Belki Söylemek İsterse S1NGLE 'da Ordaydı
BRUH
Ekli dosyalar
Moderatör tarafında düzenlendi: