У нас нет вражды, если бы у нас была вражда, веревки не были бы спрятаны, мой друг, да, каждый должен знать об этом бизнесе, вы уже знаете нас, вы знаете недостаточно, чтобы противостоять мне, Fivemlist serverbutik не наш враг, Я не знаю, что вам нравится, пытаясь возиться, но если вы посмотрите на раздел процентов за 2 недели от нас, там нет классов атак 46.182. Они могут сканировать мою спуф-атаку и не смогут поймать мои выходы.Если вы скажете мне, что это не сработает, напишите имя сервера в качестве ответа.
-
Benim zaten serverbutik iledüşmanlığım yok bir saldırı gerçekleştirmiyoruz 193.35 class saldırı çıkışlarımız kapalı ortalığı karıştırman hoşuma gitti sadece zaten bu zamana kadar beni bilen biliyor arkamda olanlarda arkamda sana saldırı yapmam saçma olur açıkçası düşman olmadığım bir yere aldığın ssler 2hafta oncekı benım tarafımdan ip ler gizlenerek paylaşılan ssler ben saldırı yapmadım yapmak istesem düşürürüm ve olucaklar açıkçası hiç iyi olmaz ki kavga etmeye gerek yok aldığım ss log odasından güçsüz olduğumu ve bir bilgim olmadığını ida ediyorsan hodri meydan sunucunu at barınmıyorsan serverbutikte beni ayrıca ifşalaman saçma ben kameram açık herkesle muhhabet ediyorum gizlim saklım yok iyi günler. hayırlı forumlar