Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben developer değilim sadece yeni yeni bazı şeyleri öğrenen biriyim ekip ile test ederiz beğenenler zaten +rep yazar içiniz ferah olsun 2 side %100 gerçek kişilerdir insandır yanı bot veya yan çar değil
Bu pakette şey sıkıntısı vardı GARAGE ve girişte karakter yapmıyordu ve normal oyuncular bile admin komutu kullanabiliyordu bu sorunları çözdüysen çok iyi olur
Bu pakette şey sıkıntısı vardı GARAGE ve girişte karakter yapmıyordu ve normal oyuncular bile admin komutu kullanabiliyordu bu sorunları çözdüysen çok iyi olur
tek tek deneyerek test ettiğim bu paketle artık daha fazla yenilik getirmeyi beceremeyeceğim için paylaşım diğer insanların faydalanmasını istiyorum paketin bir kaç yerde sql siz halini buldum ama hem paket hemde sql birlikte veriyorum sql dosyası içerisindedir şimdiden iyi kullanmalar