Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
QBus phone'nin cssini editlemek istiyorum.CSS editlerkende birkaç uygulama ekleyeyim dedim. Bir websitesini uygulama olarak telefona nasıl ekleyebilirim?
Bir websitesini yansıtmam yeterli sql'lik bir durum yok diye biliyprum. SPOTIFY tarzı bir uygulama için internetten müzik çalma sitesi
ekleyeceğim eğer dediğiniz gibiyse ingilizce kaynklar varsa bildiğiniz atarsanız sevinirim
Bir websitesini yansıtmam yeterli sql'lik bir durum yok diye biliyprum. SPOTIFY tarzı bir uygulama için internetten müzik çalma sitesi
ekleyeceğim eğer dediğiniz gibiyse ingilizce kaynklar varsa bildiğiniz atarsanız sevinirim
Udemy'e göz atabilirsiniz. SQL'i şöyle belirtiyorum. Örneğin crewphone'deki bitcoin sistemi bir bankanın internet sitesinden alını ve bunu anlık sql'in datalarına yansıtıyor.