Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle merhabalar qbus'un ne olduğunu bilmiyorum. qbus nedir kısaca bilgi verebilirmisiniz. qbus ile esx arasındaki fark nedir.
Teşekkürler iyi forumlar.
Qbus bir altapıdır.Nasıl esx altyapı varsa qbus'da farklı bir altyapıdır.Aralarındaki en büyük fark bu zaten ikiside farklı bir altyapı olduğu için ikisininde kendine has scriptleri vardır.Qbus bi script qbus altyapıda çalışır.Ama esx'e çevirirsen esx altyapıda da çalışır.Kısa özeti bu. Yanlış birşey anlattıysam daha bilgili arkadaşlar düzeltebilir.
Qbus bir altapıdır.Nasıl esx altyapı varsa qbus'da farklı bir altyapıdır.Aralarındaki en büyük fark bu zaten ikiside farklı bir altyapı olduğu için ikisininde kendine has scriptleri vardır.Qbus bi script qbus altyapıda çalışır.Ama esx'e çevirirsen esx altyapıda da çalışır.Kısa özeti bu. Yanlış birşey anlattıysam daha bilgili arkadaşlar düzeltebilir.
Qbus altyapı hiç kullanmadım genelde esx ve np-base üzerinde çalıştım.Np-base gördüğüm en optimize altyapıydı.Qbus'unda esx'e nazaran daha iyi olucağını düşünüyorum.Ama dediğim gibi qbus altyapıda hiç çalışmadım o konuda bir fikir vermem yanlış olur.