Merhabalar Ben Onur, Uzun Zamandır V1 final İçin Çoklu Karakter Ekranı Arıyordum. Sonunda Kendime Düzgün Birşey Bulamayınca QBTOESX Yapmaya Çalıştım. Ve Default qb-multicharacter ile Biraz uğraşarak böyle birşey yaptım. Şuan es_extended v1 Final İçin Çalıştırıyorum.
Biraz Kurcalayarak Kolayca Edit Yapabilirsiniz Mantığı gayet basit. Ped'lerin Yürüyeceği spawn olacağı konumları ve spawnselectordaki konumları rahatça ayarlayabilirsiniz. satış sonrası destek veremiyorum kendi sunucum var ama elimden geldiğince sorularınıza cevap vermeye çalışacağım. kötü yorumlarınızı kendinize saklarsanız sevinirim. eksik veya tavsiye vermek isterseniz konu altından veya discord adresimden yazabilirsiniz.
Preview:
Fiyat Ve Diğer Sorularınız İçin : onurb#6210
Biraz Kurcalayarak Kolayca Edit Yapabilirsiniz Mantığı gayet basit. Ped'lerin Yürüyeceği spawn olacağı konumları ve spawnselectordaki konumları rahatça ayarlayabilirsiniz. satış sonrası destek veremiyorum kendi sunucum var ama elimden geldiğince sorularınıza cevap vermeye çalışacağım. kötü yorumlarınızı kendinize saklarsanız sevinirim. eksik veya tavsiye vermek isterseniz konu altından veya discord adresimden yazabilirsiniz.
Preview:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Fiyat Ve Diğer Sorularınız İçin : onurb#6210
Referanslar
Poizen#6048
Poizen#6048
Son düzenleme: