Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paket[QBCore] LunaV1 | 1.0 Resmon | Güncel ve Düzenli RP Paketi | Herşey Hazır Paket
Eveet, bodycam scriptini çok güzel yazmışsınız beyfendi. Sanırım çalarken eski sürümünü çalmışsınız. Keşke kendinizi biraz daha güncelleyip yeni sürümü çalsaydınız şimdi altyapısını kendiniz yaptığınız bir pakete yakışmadı bu...
Eveet, bodycam scriptini çok güzel yazmışsınız beyfendi. Sanırım çalarken eski sürümünü çalmışsınız. Keşke kendinizi biraz daha güncelleyip yeni sürümü çalsaydınız şimdi altyapısını kendiniz yaptığınız bir pakete yakışmadı bu...
Teşekkür ederim Çok istiyorsanız söyleyeyim bu bodycam'ı malum sitelerden almadım. nko'nun paket satıp engellediği bir müşteri bana kendi attı bende hepsini derleyip tek bir menü şeklinde çalıştırdım. Düzgün bir şekilde çalışıyorsa şu an sorun yok demektir. Herhangi bir tebex üzerinde tekil satış yapıyor iseniz paket içerisinden kaldırabiliriz.
Teşekkür ederim Çok istiyorsanız söyleyeyim bu bodycam'ı malum sitelerden almadım. nko'nun paket satıp engellediği bir müşteri bana kendi attı bende hepsini derleyip tek bir menü şeklinde çalıştırdım. Düzgün bir şekilde çalışıyorsa şu an sorun yok demektir. Herhangi bir tebex üzerinde tekil satış yapıyor iseniz paket içerisinden
Teşekkür ederim Çok istiyorsanız söyleyeyim bu bodycam'ı malum sitelerden almadım. nko'nun paket satıp engellediği bir müşteri bana kendi attı bende hepsini derleyip tek bir menü şeklinde çalıştırdım. Düzgün bir şekilde çalışıyorsa şu an sorun yok demektir. Herhangi bir tebex üzerinde tekil satış yapıyor iseniz paket içerisinden kaldırabiliriz.