Merhabalar, ben Orçun. Bugün sizlere, bugün içerisinde paylaşımını yaptığım xd-karpuz scriptinin üzerine daha güzel yenilikler yaparak içerisinde yeni meslek eklemeleri yaptığım xd-hobimeslek scriptini paylaşıyorum. İçerisinde şuanlık portakal ve karpuz mesleği var fakat güncellemelerle bu meslek çeşitliliğini 10 15'e kadar çıkarmayı düşünüyorum. İyi kullanımlar.
YENİLİKLER
Arkadaşlar bugün ayın 22'si ve sizler için içerisine bal ve mandalin mesleği ekledim. Kordinatlarını kendinize göre ayarlamayı unutmayınız. Ayrıca script için ps-ui scriptine de ihtiyacınız bulunuyor onu da paketinize kurun sonra neden çalışmadı demeyin. Şimdiden herkese iyi kullanımlar.
Yardım için: Orçunxd#0035
Resmon Değerleri
Client Side
Boşta olduğundaki değerleri
Kullanım halindeki değerleri
Server Side
Güncelleme Notu: Saygıdeğer forum üyeleri,
@Knoes arkadaşımın benimle paylaşmış olduğu temel bir meslek üzerinden ilerleyerek sizlere bu scriptin v2'sini targetli olarak sunacağım.
Sizlerden ricam içerisinde neler istersiniz ve meslekler araçlı olsun mu olmasın mı nasıl olsun bunları belirtmeniz. Herkese iyi forumlar dilerim.
YENİLİKLER
Arkadaşlar bugün ayın 22'si ve sizler için içerisine bal ve mandalin mesleği ekledim. Kordinatlarını kendinize göre ayarlamayı unutmayınız. Ayrıca script için ps-ui scriptine de ihtiyacınız bulunuyor onu da paketinize kurun sonra neden çalışmadı demeyin. Şimdiden herkese iyi kullanımlar.
Yardım için: Orçunxd#0035
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Resmon Değerleri
Client Side
Boşta olduğundaki değerleri
Kullanım halindeki değerleri
Server Side
Güncelleme Notu: Saygıdeğer forum üyeleri,
@Knoes arkadaşımın benimle paylaşmış olduğu temel bir meslek üzerinden ilerleyerek sizlere bu scriptin v2'sini targetli olarak sunacağım.
Sizlerden ricam içerisinde neler istersiniz ve meslekler araçlı olsun mu olmasın mı nasıl olsun bunları belirtmeniz. Herkese iyi forumlar dilerim.
Son düzenleme: