Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamlar millet iyi forumlar; mesela gcphone'da twitter veya sarı sayfalara hizliresim, imgur linki attığımızda fotoğraf olarak gözüküyordu. Aynı durumu qb-phone'da da gerçekleştirebilir miyim? Nasıl bir yol izlemem lazım? Fikir belirtirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
Gerçekten çok uğraştırıcı bir şey ben biraz uğraştıktan sonra fotoğraf çekme özelliği ekledim ama hatırladığım kadarıyla yakın zamanda forumda fotoğraf çekme özelliği olan versiyonu da paylaşıldı.
Gerçekten çok uğraştırıcı bir şey ben biraz uğraştıktan sonra fotoğraf çekme özelliği ekledim ama hatırladığım kadarıyla yakın zamanda forumda fotoğraf çekme özelliği olan versiyonu da paylaşıldı.
usta zaten fotoğraf çekmeli versiyonunu kullanıyorum lucidin paylaştığı. Fakat benim demek istediğim twittera hizliresim veya imgur bağlantısı attığımızda diğer telefonlarda direkt resim olarak onu twittera düşürebiliyor. qb-phone'da bu olmuyor. Neyle alakalı olabilir, nasıl ayarlarım böyle bir şeyi onu merak ettim.