Çok uğraşmadım temelini ayarladım geliştirip ister paylaşır ister satarsınız kolay gelsin qb-phone içindir
Client luadakiler client luaua configler configlere ayarlanacak serveride herhangi bi yere atabilirsiniz en basit halidir 15 dakika bile uğraşmadım gerisi sizde <3
Şuanki halinde VPN yok direk telefonda açıktır. ekstradan parayı silip üstünüze ekler direk. Mail fonksiyonu içindedir düzenleyebilirsiniz
qb phone to esx e özeldir qb çevirmek çok uzun sürmez herhalde
Bana ait değildir bunu bilin JS'sini ben yazmadım. bulduğum yer gizli kalsın
Github:
Buda direk telefonun hazır hali Üstün telefon için Viber 'a Teşşekürler
bazı dosyalar eksik geçmil githuba pc geçeyim düzelteceğim
Telefon %100 çalışmıyor arkadaşlar bunu bilin. CS-VideoCall ile uyumludur serverside ayarlaması yapılması gerek ama
Enjoy fellas,
Hata alanlar deneyebilir
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Client luadakiler client luaua configler configlere ayarlanacak serveride herhangi bi yere atabilirsiniz en basit halidir 15 dakika bile uğraşmadım gerisi sizde <3
Şuanki halinde VPN yok direk telefonda açıktır. ekstradan parayı silip üstünüze ekler direk. Mail fonksiyonu içindedir düzenleyebilirsiniz
qb phone to esx e özeldir qb çevirmek çok uzun sürmez herhalde
Bana ait değildir bunu bilin JS'sini ben yazmadım. bulduğum yer gizli kalsın
Github:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Buda direk telefonun hazır hali Üstün telefon için Viber 'a Teşşekürler
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
bazı dosyalar eksik geçmil githuba pc geçeyim düzelteceğim
Telefon %100 çalışmıyor arkadaşlar bunu bilin. CS-VideoCall ile uyumludur serverside ayarlaması yapılması gerek ama
Enjoy fellas,
Hata alanlar deneyebilir
MI.Phone.Notifications.LoadTweets(event.data.tweets) şu fonksiyonu kaldırın jsden çalışır
Son düzenleme: