Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Temel qbus paket indirdiğimde envanteri beğenmediğim için değiştiriyorum fakat hata veriyor , envanteri bırakıp cssini değiştiriyorum hata vermiyor fakat bütün eşyalar undefined olarak gözüküyor ve envanteri açtıktan sonra kapadığımızda mouse ikonu ekranda takılı kalıyor.
Temel qbus paket indirdiğimde envanteri beğenmediğim için değiştiriyorum fakat hata veriyor , envanteri bırakıp cssini değiştiriyorum hata vermiyor fakat bütün eşyalar undefined olarak gözüküyor ve envanteri açtıktan sonra kapadığımızda mouse ikonu ekranda takılı kalıyor.
qb core export hatası alıyorsun, muhtamelen yeni core kullanıyorsun. export etmen gerek
Kod:
local QBCore = nil
Citizen.CreateThread(function()
while QBCore == nil do
TriggerEvent("QBCore:GetObject", function(obj)QBCore = obj end)
Citizen.Wait(200)
end
end)
qb core export hatası alıyorsun, muhtamelen yeni core kullanıyorsun. export etmen gerek
Kod:
local QBCore = nil
while QBCore == nil do
Citizen.Wait(200)
end
end)
kanka forumda seni uzundur görüyorum yok benim envanterim dupesiz falan sen bi bana şuan senin inventoryi kullanan bi sunucu salsana geleyim bakayım dupe var mı yok mu
kanka forumda seni uzundur görüyorum yok benim envanterim dupesiz falan sen bi bana şuan senin inventoryi kullanan bi sunucu salsana geleyim bakayım dupe var mı yok mu
Kod:
local QBCore = nil
while QBCore == nil do
Citizen.Wait(200)
end
end)