Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
QB inventory bildiğiniz üzere craft sistemi mevcut içerisinde, Bende bunu Envanter'i açınca orada craft edilmesini istiyorum. bilgisi olan dostlarımız varsa, rica etsem bana yardımcı olabilir mi?
Nasil yani ?
Craft sistemini biz zaten envanterin içerisine koyduk diye biliyorum. Ssensey41 , Yapman gereken configdeki CraftingObject propunu bulup target ile craft envanterini actirmak (`prop_toolchest_05`).
Yaptigin HTML ne NUICallback i bana gonderirsen direk qb-inventory e ekleyim herkes faydalansin.
Nasil yani ?
Craft sistemini biz zaten envanterin içerisine koyduk diye biliyorum. Ssensey41 , Yapman gereken configdeki CraftingObject propunu bulup target ile craft envanterini actirmak (`prop_toolchest_05`).
Yaptigin HTML ne NUICallback i bana gonderirsen direk qb-inventory e ekleyim herkes faydalansin.