- Discord
- sonerbutdevelompie
Arkadaşlar v1 basit kaçtığı için v2 olarak qb-target destekli hem esx hem qbye tek hareketle ayarlayabildiğiniz, nefes alan her varlığın kurabildiği basit bir motel scripti!
Piyasaya tekrardan yavaş yavaş dönüş sağlıyorum bunun gibi basit scleri yazıp yazıp paylaşıcam, Hem destek için discorduma katılabilir hemi de aklınıza takılanları ticket ile sorabilirsiniz. İmzamdan discorda katılabilirsiniz!
-Oyuna girdiğiniz de rastgele motel odası verir.
- Target'i sadece qbcore altyapı kullanabilir!
- shared/config.lua üzerinden framework ayarı yapabilirsiniz.
- Scriptteki kodları kopyalayıp kullanabilirsiniz, Ne de olsa paylaşım yapıyorum isteyen adını da değiştirebilir.
- shared/config.lua üzerinden blip ayarı yapabilirsiniz.
- Fotoğraftaki maplerin de paylaşımını yaptım, yapımcısını hatırlamıyorum ama onu da yanında paylaştım.
Piyasaya tekrardan yavaş yavaş dönüş sağlıyorum bunun gibi basit scleri yazıp yazıp paylaşıcam, Hem destek için discorduma katılabilir hemi de aklınıza takılanları ticket ile sorabilirsiniz. İmzamdan discorda katılabilirsiniz!
-Oyuna girdiğiniz de rastgele motel odası verir.
- Target'i sadece qbcore altyapı kullanabilir!
- shared/config.lua üzerinden framework ayarı yapabilirsiniz.
- Scriptteki kodları kopyalayıp kullanabilirsiniz, Ne de olsa paylaşım yapıyorum isteyen adını da değiştirebilir.
- shared/config.lua üzerinden blip ayarı yapabilirsiniz.
- Fotoğraftaki maplerin de paylaşımını yaptım, yapımcısını hatırlamıyorum ama onu da yanında paylaştım.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.