Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba 2 3 gün önce qb clothing kurdum calisiyor fakat /skin calismiyor herhangi bir hata da vermiyor /skin yazinca yani f8 de hata yok cmd de hata yok bende anlamadim kod satirlari bende anlamadim neden calismadigini yardim ederseniz cok sevinirim.
Kullanicinin admin permine sahip oldugunu teyit et.
Script i biraz düzenleyip deneyebilirsin:
Kod:
if player.getGroup() == 'admin' or isadmin then
TriggerClientEvent("qb-clothing:client:openMenu", source)
else
TriggerClientEvent('mythic_notify:client:SendAlert', source, { type = 'inform', text = 'Admin permine sahip degilsin!', style = { ['background-color'] = '#ffffff', ['color'] = '#000000' } })
end
Bu sayede eger hata verirse (admin permine sahip degilsin) o zaman perm de sorun var, eger hata vermezse o zaman script hiç tetiklenmiyor veya qb-clothing/client.lua da openMenu de bir sorun vardir.