- Discord
- knoes
Adınız : Burak
Yaşınız : 20
Yaşadığınız Yer : İstanbul
Daha Önceki Tecrübelerim : 85'den fazla referansım bulunuyor. v1 - v2 - v3 olmak üzere 3 paketim mevcut.
Günlük Online Süreniz : 3-6 Saat
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) : knoes
Diğer / Ek :
Fivem dünyasında geniş bir deneyim ve yetenek yelpazesi sunan bir geliştiriciyim. NewQB ve OldQB üzerine kendimi sürekli geliştiriyor ve Fivem sunucuları için 65'ten fazla referansa sahibim. Aynı zamanda çeşitli sunucu paketlerini hazırlayabilirim ve ihtiyaçlarınıza özel scriptler yazabilirim. Ayrıca CSS, HTML ve JavaScript gibi dillerde yeterince bilgi sahibiyim. Liste / Haftalık / Aylık olarak hizmet veriyorum. Genelde liste şeklinde çalışmayı tercih ederim
İşte sunabileceğim hizmetlerin bir özeti:
Saygılarımla, Knoes
Yaşınız : 20
Yaşadığınız Yer : İstanbul
Daha Önceki Tecrübelerim : 85'den fazla referansım bulunuyor. v1 - v2 - v3 olmak üzere 3 paketim mevcut.
Günlük Online Süreniz : 3-6 Saat
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) : knoes
Diğer / Ek :
Fivem dünyasında geniş bir deneyim ve yetenek yelpazesi sunan bir geliştiriciyim. NewQB ve OldQB üzerine kendimi sürekli geliştiriyor ve Fivem sunucuları için 65'ten fazla referansa sahibim. Aynı zamanda çeşitli sunucu paketlerini hazırlayabilirim ve ihtiyaçlarınıza özel scriptler yazabilirim. Ayrıca CSS, HTML ve JavaScript gibi dillerde yeterince bilgi sahibiyim. Liste / Haftalık / Aylık olarak hizmet veriyorum. Genelde liste şeklinde çalışmayı tercih ederim
İşte sunabileceğim hizmetlerin bir özeti:
- Sıfırdan size özel paket
- Özelleştirilmiş script geliştirme
- Bug fixleme
- Script optimize etme
- Araçlarınıza texture livery yapımı
//
Saygılarımla, Knoes
Moderatör tarafında düzenlendi: