Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
rol olmayan yaklaşık 100'den fazla maymunun doluştuğu silah ile biri vurduğu an "DÖWN ZATTİRİZORTDÖWN DÖWN DÜWN DÜWN RAŞ RÜŞ ZATTİROPORT AİM" Diye hakaretler yediğiniz rdm vdm her şeyin serbest olduğu saçma sapan kıyafetler ile dolaşılan bir rol türü
ben böyle bir sunucu acıcagım buda kimseyi alakadar etmez sacma salak diyosun burda oynamayıp oynamak senin elinde olan birşey ben rdm olan bir sunucu acmak istiyorum belki bu konuyu baltalayacak olanları ne kadar alakadar eder
sunucunda rdm olmicak diye bir kural yok sonucta isteyen istediği şekilde acar
ben böyle bir sunucu acıcagım buda kimseyi alakadar etmez sacma salak diyosun burda oynamayıp oynamak senin elinde olan birşey ben rdm olan bir sunucu acmak istiyorum belki bu konuyu baltalayacak olanları ne kadar alakadar eder
sunucunda rdm olmicak diye bir kural yok sonucta isteyen istediği şekilde acar
kısaca maymun arıyorsunuz ayrıca size denilmemiş bir şey neden bu kadar sinirlendiniz yoksa bir anda oynadığım faction sunucuya girip (rol bilginiz yetmez) muhtemelen 4 hafta da bir adet glock 19 alıp ss'e girip bana sıkıp "DÖWN EKİBİN ZATTİRİZORT DÜWN" diye bağırır mısınız