Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Yetkili Olmak İstiyorum Premium Developer Hizmeti [ÜCRETLİ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Satışlarımız devam etmekte +güncel

DF
Adınız : ZZ
Yaşınız : 20
Biz Kimiz ? : Yaklaşık 3 yıldır FiveM ortamında bulunan, 1 yılı aşkın süredir ise Development ile uğraşan bir ekibiz
Daha Önceki Developer Tecrübeniz : Ekip arkadaşlarımız ile yaptığımız bir paket, sıfırdan yazdığımız scriptler, açtığımız sunucular mevcut.
Günlük Online Süreniz :
+12
Özellikleriniz : FiveM konusunda bilgili olduğumuz için istediğiniz çoğu scripti bulabilir ekleyebiliriz. Hatalı olan sunucu paketlerinizi fixleyip,güncelleyebiliriz. İsteğinize göre script yazabiliriz
İletişim Adresi (Discord) : ZZ#6129
güncel dc isim vrebilir misin

DF
Şahıs dolandırıcıdır. Kesinlikle her hangi bir iş yapmayın.

DF
Kendisinden şüphe duymama rağmen, insandır bir şans vereyim dedim. Verdiği hizmete bakalım. Lakin kendisi insanlıktan nasibini almamış aşağılık dolandırıcının biridir. 2300TL para dolandırdı.

Parayı almak için sunduğu bilgiler:

//

Parayı aldıktan hemen sonra DC den atdı ve Block etdi.

P.S İhtiyacın olduğunu söyleseydin, belki helal ederdim sana o parayı. Yalnız yaptığın bu hareketle senin şahsiyyetinin ve şerefinin kaç paralık olduğunu gördüm. 20 Yaşında bile sen bunu yapıyorsan. Allah senin anana, babana sabır versin.

unknown.png

DF
Moderatör tarafında düzenlendi:
Kendisinden şüphe duymama rağmen, insandır bir şans vereyim dedim. Verdiği hizmete bakalım. Lakin kendisi insanlıktan nasibini almamış aşağılık dolandırıcının biridir. 2300TL para dolandırdı.

Parayı almak için sunduğu bilgiler:

//

Parayı aldıktan hemen sonra DC den atdı ve Block etdi.

P.S İhtiyacın olduğunu söyleseydin, belki helal ederdim sana o parayı. Yalnız yaptığın bu hareketle senin şahsiyyetinin ve şerefinin kaç paralık olduğunu gördüm. 20 Yaşında bile sen bunu yapıyorsan. Allah senin anana, babana sabır versin.

unknown.png
şikayetciyim diye konu acabilirsin.

DF
Moderatör tarafında düzenlendi:
şikayetciyim diye konu acabilirsin.
Hiç uğraşamam böyle insanlarla. Yediyi parada zaten bir yerlerinden çıkar eninde sonunda. Bana bir şey olmaz o paradan. Maksat bu hayvan südü emmiş şahısa kimselerin kanmaması. Paranıza yazık. Bu yaptığıyla tüm bunların ekibinin böyle dolandırıcı olduklarını da gösterdi. Dikkatli olunuz!

DF
Hiç uğraşamam böyle insanlarla. Yediyi parada zaten bir yerlerinden çıkar eninde sonunda. Bana bir şey olmaz o paradan. Maksat bu hayvan südü emmiş şahısa kimselerin kanmaması. Paranıza yazık. Bu yaptığıyla tüm bunların ekibinin böyle dolandırıcı olduklarını da gösterdi. Dikkatli olunuz!
dostum şikayetciyim diye konu acarsan paranı alma imkanın var ya paranı iade eder yada ft den ban yer

DF
dostum şikayetciyim diye konu acarsan paranı alma imkanın var ya paranı iade eder yada ft den ban yer
Ban yese yeter. O parayı almam için gerekli işlemleri zaten dışarıdan yapıyorum. Bir kaç Türk arkadaşım var onların yardımıyla gerekli işlemleri yapacağız. Yinede teşekkür ederim bilgi için. Maksat diğerleri yanmasın.

DF
Ban yese yeter. O parayı almam için gerekli işlemleri zaten dışarıdan yapıyorum. Bir kaç Türk arkadaşım var onların yardımıyla gerekli işlemleri yapacağız. Yinede teşekkür ederim bilgi için. Maksat diğerleri yanmasın.
rica ederim. discordumdan bana ulaşır isen yardımcı olabilirim

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!