- Discord
- marlboroghini
dpemotes kullanan sunucu sahibi arkadaşlarım dikkat.
bu liste kötü amaçla da kullanılabilir ondan mütevellit bu threaddeki açıklara fix uygulamanız şart arkadaşlar.
İki gün önce kapanmış olan,qb-to-esx paketli bir sunucunun buglarını bana DM'den bildiren whitelistlilerin mesajlarından AYNEN alıntıdır. Bunları nasıl kapatacağınız size kalmış
--
Öncelikle F8 de bind keyboard x "bekle15" yazılı olmalo
Sonra bir temizleme yerine gidiyorsun F3 ve E aynı anda basıyorsun
F3 menüden animasyon menü açıyorsun
X basıp animasyon iptaline(SPAM ATARAK) basıyosun menüden diğer kamu görevine gidene kadar sonra tekrar ediyosun tüm haraketleri
--
Herkesin bildiği hastane bugu var yerele verip omuzlayıp kçarasan adam yanında doğuyo
--
bind keyboard x "e bekle15" yapı mekanik ile tamir temizlik yapıp x basıyosun animasyon iptal kendi kendine tamir oluyo araca binip sürüyosun tamir oluyo bi anda
--
bind keyboard x "e bekle15" yazıyoruz arabada e keko yazıyoruz x basıyosun fall damage veya damge yemeden iniyorsun
--
Fall damage yememe bugu var bir yüksek yerdesin atlıyosun yine bind keyboard x "e bekle15" yazılı basıyosun düşmeden önce fall damage yemiyorsyn
--
Silah animasyon iptali var b basıp yukarı işaret edip silah çektiğinde anımasyonsuz çıkıyo
--
Adam yere düşürüyorlar tam bug değil ama e sürün yazıp adamın dibinde 2 kere f10 bası adamı bırakıyorlar yerin altına düşüyor
--
şimdi abi ölüsün 10 dk bekletiyor
e çekme dakikasına gelene kadar
e çekmek için 100 dolar diyor ya
e çekmeden önce
f8 den quit yazısını hazırlayıp
kapatıyosun
e çeker çekmez 1 saniye bile geçmeden
f8 basıp quit atıyom
geri girdiğinde üstündekiler gitmiyor + öldüğün yerde doğuyorsun
bu bug sayesinde bişiler gitmiyor kimse yardım etmeden bug yaparak
sunucu kapanmadan önce son gün mesela denedim hala çalışıyormu diye
e çeker çekmez f8 quit attım sağ alta eşya silindi yazısı gelmeden çıktım
geri girince hiç bişi gitmedi üstümde duruyor
--
bu liste kötü amaçla da kullanılabilir ondan mütevellit bu threaddeki açıklara fix uygulamanız şart arkadaşlar.
İki gün önce kapanmış olan,qb-to-esx paketli bir sunucunun buglarını bana DM'den bildiren whitelistlilerin mesajlarından AYNEN alıntıdır. Bunları nasıl kapatacağınız size kalmış
--
Öncelikle F8 de bind keyboard x "bekle15" yazılı olmalo
Sonra bir temizleme yerine gidiyorsun F3 ve E aynı anda basıyorsun
F3 menüden animasyon menü açıyorsun
X basıp animasyon iptaline(SPAM ATARAK) basıyosun menüden diğer kamu görevine gidene kadar sonra tekrar ediyosun tüm haraketleri
--
Herkesin bildiği hastane bugu var yerele verip omuzlayıp kçarasan adam yanında doğuyo
--
bind keyboard x "e bekle15" yapı mekanik ile tamir temizlik yapıp x basıyosun animasyon iptal kendi kendine tamir oluyo araca binip sürüyosun tamir oluyo bi anda
--
bind keyboard x "e bekle15" yazıyoruz arabada e keko yazıyoruz x basıyosun fall damage veya damge yemeden iniyorsun
--
Fall damage yememe bugu var bir yüksek yerdesin atlıyosun yine bind keyboard x "e bekle15" yazılı basıyosun düşmeden önce fall damage yemiyorsyn
--
Silah animasyon iptali var b basıp yukarı işaret edip silah çektiğinde anımasyonsuz çıkıyo
--
Adam yere düşürüyorlar tam bug değil ama e sürün yazıp adamın dibinde 2 kere f10 bası adamı bırakıyorlar yerin altına düşüyor
--
şimdi abi ölüsün 10 dk bekletiyor
e çekme dakikasına gelene kadar
e çekmek için 100 dolar diyor ya
e çekmeden önce
f8 den quit yazısını hazırlayıp
kapatıyosun
e çeker çekmez 1 saniye bile geçmeden
f8 basıp quit atıyom
geri girdiğinde üstündekiler gitmiyor + öldüğün yerde doğuyorsun
bu bug sayesinde bişiler gitmiyor kimse yardım etmeden bug yaparak
sunucu kapanmadan önce son gün mesela denedim hala çalışıyormu diye