Merhaba Arkadaşlar Öncelikle Sorunumdan Bahsedeyim keyim 64lük tü 128 olarak değiştim
Yanlışlıkla Tx adminden İnfinity aktif ettim gibi işlem görüyor sunucu
Aslında etmedim Aşağıda TX ADMIN RESMİNİ PAYLASTIM
Onesync Aktif etmeyince tx Admindne 32 Kişiye düşüyor 128lik keye geçtikten sonra bu sorun oldu 64 lük keyi keymasterdan deaktif ettim ona rağmen böyle
resimde Gördüğünüz üzere aktif değil ama aktif gibi işlem yapıyor gps görmeme Vmenu oyuncunun yanına yaklasınca player listden görülmeleri gibi
/me /do da sorun çıktı onu bir şekilde halettim script bularak
fakat Polis Gps inde sorun var yakınken görünüyor Fakat Uzaktayken biribirini göremiyorlar
aynı şekilde vMenudede Oyuncuların tamamını oyunculara yakınken görebiliyorum kod bilgim çok zayıf
Gps den server side tarafından mesafe eklenmesi gerekiyor tarzı bişeyler okudum ama yapamadım
Yardım etmek isteyen olursa dosyayı paylaşacagım m3 admin kullanmak istemiyorum acıkcası güzel fakat vmenude göre biraz sınırlı gibi geldi saygılar
Server cfg deki onesync ve infinity şu şekilde kapalı
Yanlışlıkla Tx adminden İnfinity aktif ettim gibi işlem görüyor sunucu
Aslında etmedim Aşağıda TX ADMIN RESMİNİ PAYLASTIM
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Onesync Aktif etmeyince tx Admindne 32 Kişiye düşüyor 128lik keye geçtikten sonra bu sorun oldu 64 lük keyi keymasterdan deaktif ettim ona rağmen böyle
resimde Gördüğünüz üzere aktif değil ama aktif gibi işlem yapıyor gps görmeme Vmenu oyuncunun yanına yaklasınca player listden görülmeleri gibi
/me /do da sorun çıktı onu bir şekilde halettim script bularak
fakat Polis Gps inde sorun var yakınken görünüyor Fakat Uzaktayken biribirini göremiyorlar
aynı şekilde vMenudede Oyuncuların tamamını oyunculara yakınken görebiliyorum kod bilgim çok zayıf
Gps den server side tarafından mesafe eklenmesi gerekiyor tarzı bişeyler okudum ama yapamadım
Yardım etmek isteyen olursa dosyayı paylaşacagım m3 admin kullanmak istemiyorum acıkcası güzel fakat vmenude göre biraz sınırlı gibi geldi saygılar
Server cfg deki onesync ve infinity şu şekilde kapalı
Kod:
sv_endpointprivacy true
sv_maxclients 128
set onesync on
#set onesync_enabled 1
#infinity_enabled 1
"set onesync on" kısmını kapatırsam slot hatası veriyor ;
Yardımcı olmak isteyen herkese teşekkürler