Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sunucu ArıyoruzPD Rolü yapabilceğim sunucu arıyorum.
LSRP Los Santos Role Play
Arcade-hard arası bir ekonomiye sahipiz.
Scriptimiz ve makinemiz son derece kalitelidir.
Mesleklerimiz: Odunculuk,Üzüm,Rafinecilik,Yüncülük,Balıkçılık,Burger Shot,Hotdog,Madencilik,Avcılık ve illegal meslekler.
Aile Baron gunrp Pay2win yok!
LSPD LSSD ve Gangler boştur. Pasha of the Pashas PATİ#0527
selam ilanını gördüm ve tam sana göre bir sunucum var eğer gelmek istersen sana çok güzel bir lspd rolü yapabileceğin ortam sağlayabilirim gelmek istersen sana discord adresimizi bırakıyorum
selam ilanını gördüm ve tam sana göre bir sunucum var eğer gelmek istersen sana çok güzel bir lspd rolü yapabileceğin ortam sağlayabilirim gelmek istersen sana discord adresimizi bırakıyorum
Kısa tutayım Yeni açılan bir FİVEM sunucusuyuz, HardRP yoğunluklu, Aile yok. Bilgisi sağlam olan oyuncuları aramıza bekliyoruz PD,GANG,CAFE gibi alımlarımız açık. [FULL META SCRİPTLER]
Kısa tutayım Yeni açılan bir FİVEM sunucusuyuz, HardRP yoğunluklu, Aile yok. Bilgisi sağlam olan oyuncuları aramıza bekliyoruz PD,GANG,CAFE gibi alımlarımız açık. [FULL META SCRİPTLER]
Ekibinizle gelip rollerinizi hakkıyla ve bütün pd kurallarıyla (realistik olarak ) iç içe yaşamak isterseniz yeni açılacak olan sunucumuzda sizleri ve rollerinizi görmekten onur duyarız sunucumuzda pd rollerini güzelleştirecek bir çok sistem mevcuttur topluluk oluşumlarına nazaran lspd bir sunucunun bel kemiğidir bu durumda kalması için elimizden geleni yapmaya özen gösteririz sürekli aktif yetkili ekibimiz ve gerek oyuncu gerek yönetim herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor güzel bir ortam oluşturmaya devam ediyoruz sizleride aramızda görmek isteriz detaylı bilgi için