Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

PD Ekibi Arıyoruz PD ekibi arıyorum

waxyone

Üye
FT Kullanıcı
Merhaba,1.5 hafta sonra açılacak olan sunucuma pd ekibi arıyorum,sunucuyu görmek isteyeniniz olursa ya da sunucumda oynamak isterseniz bana discorddan ulaşabilirsiniz. Sunucumuzda hiç kimse birbirine toxic davranışlarda bulunamaz,hakaret,küçük düşürmek yasaktır. Sunucumuzdaki yaş ortalaması 18-27 arasında,çok fazla üyemiz yok şuanlık toplam 10 kişiyiz fakat sunucumuz açılana kadar üyeleri doldurmayı planlıyorum (daha önce hiç forum açmadım,eğer dc adı vermek yasaksa şimdiden çok özür dilerim.)

dc : iremk67

Sunucumuzda polis rolü yapmak isteyen arkadaşlar için :
Polislere özel 10 farklı add-on araç bulunmakta,bunların handlingleriyle oynadım ve otoban canavarına döndüler,garajdan istediğiniz aracı çıkartabilirsiniz.
Sunucuda polis animasyonları,gelişmiş lspd bildirim sistemi,polislere özel dronelar,silah animasyonları bulunmakta.
Son olarak polis rolü yapacak arkadaşlarımızın 18 yaş üstü olmasını istiyorum,teşekkür ederim.

DF
Son düzenleme:

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!