Arkadaşlar öncelikle hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Beni tanıyan sayılı kişi de olsa vardır. Paylaşımcı birisiyim ne parasına ne puluna ne statüsüne bakarım kendi serverimda kullanacak olduğum scripti siz değerli arkadaşlarımla da paylaşmak istedim.Olmayan bir script değil fakat zor bulunan bir script olduğundan bir çoğunuzun işine yarayacaktır diye düşünüyorum.
Neyse kafanızı çok ağrıttım detaylara ve kuruluma geçelim..
Kurulum :
Kullanım :
Video :
Virus Total :
Download :
Sizden tek bir ricam var arkadaşlar yabancılar çok paylaşımcı herkes birbirinden bir şeyi esirgemiyor paylaşıyolar,bizde bir şey bulduk mu hemen paraya dökme peşindeyiz yani şundan kazanacağın 10 20 30 tlnin sana ne katkısı olucak Allah aşkına paylaşın ortam gelişsin.
Neyse kafanızı çok ağrıttım detaylara ve kuruluma geçelim..
Kurulum :
- Rar dosyasındaki kenzh1N_simcard isimli dosyayı resources klasörüne atıp, server cfg de startını verin.
- Rar içerisinde bulunan SQL dosyasını çalıştırıp verileri databasenize yükleyin.
- İşlem tamam.
Kullanım :
- 'sim' isimli itemi kullandığınız zaman size yeni bir numara tahsis edilecektir.
- 'F5'(dilerseniz client.lua'dan değiştirebilirsiniz) tuşuna basarak menüyü açabilir ve videodaki işlevleri yapabilirsiniz.
Video :
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Virus Total :
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Download :
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
DİPNOT : Eğer ayarlarını bilmiyorsanız dosya ismiyle oynamayın çalışmaz.