Merhaba bugün sizlere kendi sunucumdaki oyuncularımın isteği üzerine avukatlık ve adalet bakanlığı mesleği yapmak isteyen arkadaşlar ve polis merkezine gittikten sonra avukatların ve hakimlerin duruşma salonunda kime ne kadar ceza verileceğine dair bir rol döndürmek amacıyla editlemiş olduğum bu scripti size yararlı olması amacıyla paylaşıyorum illa ki işine yarayan 3 5 kişi çıkar.Özelliklerine geçtiğimizde ise içinde o kadar fazla bişey yok fakat siz bunları ekleyebilirsiniz ben F6 meslek menüsünü kapattım dilerseniz client/main.lua dosyasından açabilirsiniz.
Mekan olarak Polis Karakoluna yakın bir mekan seçip dosyanın içine attım Github'taki kurulum adımlarını takip ettiğiniz taktirde sorunsuz bir kurulum ve kullanım sağlayacaksınızdır.
Gereksinimler
Mekan bu şekildedir.
İndirme Linki:
Bir sorun yaşadığınızda konu altına mesaj attığınız taktirde elimden geldiğince hızlı bir şekilde cevaplayacağım.
Mekan olarak Polis Karakoluna yakın bir mekan seçip dosyanın içine attım Github'taki kurulum adımlarını takip ettiğiniz taktirde sorunsuz bir kurulum ve kullanım sağlayacaksınızdır.
Gereksinimler
-
Linkleri,görmek için Giriş yap veya üye ol.
-
-
-
-
Mekan bu şekildedir.
İndirme Linki:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Bir sorun yaşadığınızda konu altına mesaj attığınız taktirde elimden geldiğince hızlı bir şekilde cevaplayacağım.