Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorupaketime kıyafet paketi eklediğimde tx admin hata veriyor
Kiyafet paketinin boyutu büyük oldugundan dolayi txadmin timeout atiyor ve yeniden baslatiyor.
Yapabilecegin en basit yöntem kiyafet paketini 3 / 4 ayri dosya haline getirmek, bu sayede her resource timeout zamaninin içerisinde baslatilir ve sorun ortadan kalkar.
Ayni sorundan müzdarip birçok müsterim oldu ve bu yöntemle hallettim.
Kiyafet paketinin boyutu büyük oldugundan dolayi txadmin timeout atiyor ve yeniden baslatiyor.
Yapabilecegin en basit yöntem kiyafet paketini 3 / 4 ayri dosya haline getirmek, bu sayede her resource timeout zamaninin içerisinde baslatilir ve sorun ortadan kalkar.
Eyvallah sağolasın developer uğraşsın aga onun sıkıntısı bulmak la uğraşamam arkadaşınki ile aynı hata tam açılıyor derken restart veriyor cmd den başlatınca açıldığı gibi kapanıyod