Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yetkili Olmak İstiyorum[PAID] #TR1 | FİVEM GELİŞTİRİCİ HİZMETİ | +40 REFERANS | 2 YILI AŞKIN HİZMET! | ÖZEL YAPIM PAKETLER | 3 YILLIK DENEYİM | İYİNİN İYİSİ!
Adınız : Yavuzay Soyadınız : Öztürk Yaşınız : 18 Yaşadığınız Yer :Muğla/Marmaris Geliştiriclik Tecrübeniz : +40 sunucunun geliştirici ekibinde, 2 hosting firmasında fivem destek ekibinde çalıştım. Günlük Online Süreniz : 3-4 saat Özellikleriniz : 2 senedir ücretli olarak çeşitli sunucularda geliştiricilik hizmeti sağladım profesyonel ve kaliteli bir ekip arkadaşı arıyorsanız doğru yerdesiniz.
Hakim Olduğum AltYapılar;
Qbus,
Esx,
Hizmetler:
Lua dersleri için bilgi alabilirsiniz.
İsteğinize göre kişiye özel paket yapımı, hazır paket satışı için bilgi alabilirsiniz.
Script yazdımak için bilgi alabilirsiniz.
Sunucunuza özel paket yaptırmak için iletişime geçebilirsiniz.