Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Özel sorunlardan dolayı satışa çıkardığım sorunsuz sıkıntısız paketlerim.
Ben zaten bu paketi başka bir arkadaştan satın aldım. Satın alırken sizin ilanınızı gömedim. Kendisi yapmış gibi sattı bana ben de satın aldığım bir şeyi satmanın bir sakıncası olmayacağını düşünerek satışa koydum. Ayrıca bu ilanda 2 tane paket var ve hiçbir yerde ben yaptım diye belirtmedim. Fotoğraflar konusuna gelirsek de satın aldığım kişi bana attı fotoğrafları. Sakıncası varsa kaldırabilirim.
Ben zaten bu paketi başka bir arkadaştan satın aldım. Satın alırken sizin ilanınızı gömedim. Kendisi yapmış gibi sattı bana ben de satın aldığım bir şeyi satmanın bir sakıncası olmayacağını düşünerek satışa koydum. Ayrıca bu ilanda 2 tane paket var ve hiçbir yerde ben yaptım diye belirtmedim. Fotoğraflar konusuna gelirsek de satın aldığım kişi bana attı fotoğrafları. Sakıncası varsa kaldırabilirim.