Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Özel Anti-Cheat sistemi - Özel Lisans Sistemli

• Konbuyu başlatan Braun
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 42
  • Görüntüleme 4K

Braun

Üye
Yasaklandı
FT Kullanıcı
Anti-Cheat imiz tamamen lua üzerine yazılan tüm hileleri çalışmaz hale getiriyor hiç bir türlü kullanamamanızı sağlıyor uzatmaya gerek yok lisans sistemini atayım şöyle bakabilirsiniz;

Tüm hileler test edilmiştir.

Bu lisans sistemimiz:

17675

Bu hileci bulunduğunda ki bilgi:
17676

Bu hile açtığınızda ki karşınıza çıkacak yazı:
17677

İletişim için:

REFERANSLAR:

Return V
Türkiye Roleplay
Göktürk Roleplay
Solotürk Roleplay
Atatürk Roleplay
İnfinity Roleplay
StreetLife Roleplay
Avrasya Gaming
Ruby Roleplay

DF
Son düzenleme:
Referans Listesi Güncellenmiştir.

DF
Referansları yetersiz gördüm açıkcası , test sunucusunda bişeler denemek isterim..

DF
A dan Z"ye herşey açılıyor hocam bilgin olsun . İnject bile ediliyor stoplanıyor ve de dumplanıyor

DF
Selam öncelikle hayırlı satışlar, anticheat tarafımca test edildi. 2 Dakikada yaptığım işlemler ; -Anticheatı bypass ettim -Tüm scriptlerinizi dumpladım -Kaschacter kullandığınız için wipe attım -Bütün blipleri açtım -Tüm objeleri spawnladım Gelişmeleri yazacağım

DF
Üzgünüm ama başarılı değilsiniz umarım bir gün daha başarılı olur ve konuda yazdığınız şeyleri yapabilirsiniz. Desudo ve Composer Devil hariç her executor engellenebilir. 15e yakın menü test ettim yalnızca dopamine menusunu engellemişsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun. Lisans harici çalışmanızı beğenmedim.

DF
15.06.2020 Güncelleme: Hile korumasını stoplama fixlendi, hile menülerini açtığınız an ban yiyeceksiniz.

Güncellemeye devam ediliyor. Eskiden yaptığımız "DexAC" ile birleştirilip düzenleniyor.

Referans Sunucularımıza Güncelleme Otomatik Olarak Sistemimiz Tarafından Yapılacaktır.

Yaptığımız şey çok zorlu bişey sizden anlayış istiyoruz bittiğinde ise TR de ilk olarak Fivem Türk e özel tekrar konu düzenlemeleriyle yayınlanacaktır.

Bize destek çıkmak için TEST sunucumuza girip hile açmayı deneyin.

DF
Son düzenleme:
17729
15.06.2020 Test : Anticheat tarafımca bypass edildi Menüleri hala inject edebiliyorum 17730

DF
Destek çıkmasam veya geliştirmenizi istemesem buraya notları bırakmam diye düşünüyorum. Alacak insanlarında bunu görmesi hakkı diye düşünüyorum.

DF
Destek çıkmasam veya geliştirmenizi istemesem buraya notları bırakmam diye düşünüyorum. Alacak insanlarında bunu görmesi hakkı diye düşünüyorum.
Yani biz bunu öyle ya da böyle yapacağız merak etmeyin bizde çözüm bitmez. Desteğin için teşekkürler yeni güncellemeleri yayınladığım da sana tekrar ulaşıcam şimdilik görüşmek üzere.

DF
Yakında Fivem Türk'e özel log sistemi paylaşıcaz ücretsiz olarak WEB Panelli hiç bir şeyinize erişimimiz olmayacak.
Ama ilk önce şu proje bitirelim sonra da log sistemine bakıcaz zaten bitti sayılır onu da paylaşacaz.

DF
Son düzenleme:

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!