Herkese merhaba arkadaşlar. Sunucumda esx_kashacters ve jsfour-register scriptlerini kullanıyorum. Benim yaşadığım sorun ise şu: esx_kashacters scripti ile gelen ekrandan "Karakter Oluştur" tuşuna basıyorum. Sonrasında karakteri spawnlıyor ve arkada karakter haritadan aşağı düşerken ekrana jsfour-register penceresi geliyor. Benim yapmak istediğim şey, esx_kashacters ekranından "Karakter Oluştur" butonuna bastığımda KARAKTER SPAWNLANMADAN jsfour-register ekranının çalışması, jsfour-register ekranında oluştur butonuna basınca karakteri spawnlaması. Çünkü şu anda karakter oluşturduğumda jsfour-register ekranı açıkken, arkada spawnlanan karakter haritadan aşağı düşüp duruyor. Aynı zamanda sol tarafta karakter tipi ayarlama menüsü de açılıyor. Normalde jsfour-register scripti esx_kashacters olmadan tek başına kuruluyken, havada olan görüntüde pasaport ekranını açıyor ve biz tamam tuşuna basana kadar bekliyordu. Ne zaman ki tamam tuşuna basarsak o zaman karakteri spawnlıyordu. Ancak esx_kashacters olduğu zaman pasaport ekranını beklemeden karakteri spawnlıyor. Bu sistemsel olarak bir hata olmadığı için ekran görüntüsü ekleyemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.