Hepiniz hoş geldiniz dostlarım öncelikle ben Emre Yaklaşık olarak 1 senedir Fivem'in içersinde bulunmaktayım bir çok yerde Developerlik yaptım uzun uğraşlar büyük emekler verdim scriptler yazdım sorunlarımı kendimce çözdüm sonra kendime dedim ki ben neden sunucu açmıyayım ? daha önceden ortak olarak böyle bir girişimde bulunmuştum yaptığım işten dolayı oyuncularım çok memnundu lakin ortaklık bozuldu. Şimdi kendime tamamen baştan yep yeni bir sunucu açıyorum kodlamalar bir çok şey bitti özgün güzel sade bir oyun yapma çabasındayım şuan Discord adresimizde 3 kişiyiz ve o 3 kişide gece gündüz çalışıyor reklamlarımız yapılmadı sadece buraya konu açıyorum şimdiden FİVEMTURK ailesinden herkes gelebilir yerlerini ayırta bilir reklam olarak 2 büyük yayıncaya reklam vermeyi planlıyorum internet sitelerinde ve instagrama kadar reklam vericeğim bütçe olarak büyük giriyoruz ve sizide aramızda görmek istiyoruz admin,developer,staff,rp guide gibi alımlarıda yapacağız hepinizi discord adresimize bekliyoruz gelin buyrun konuşalım ister oyuncu olarak gelin isterseniz iş başvurusu için şimdi genel olarak sunucuyu şu şekilde anlatacağım(Discord oyun içi bilgiler kanalında sunucuda ki scriptleri fotoğraflı bir şekilde görüceksiniz.)
Not:MADDİ OLARAK ORTAK ARANIYOR ! PİYASAYA BÜYÜK GİRMEK YATIRIM YAPMAK AKLINDA BU TARZ DÜŞÜNCESİ OLAN BENİMLE AYNI FİKİRDEDİR DEMEK GELİN HEP BERABER SAĞLAM BİR KADRO İLE GİRİŞİMİZİ YAPALIM !
01-01-2020 tarhinde açılış yapacağız
İlk hafta Whitelist olmadan 2. Hafta Zor diyebileceğimiz bir Wl sistemi olacak
2 Hafta içersinde Youtube, Twitch , İnstagram ve internet siteleri üzerinden vereceğimiz reklamlar başlayacaktır.
Bütün WL mesleklere giriş zor olacaktır.
Hard RP, Hard Ekonomi, Amerika usulü Polis , Sert çete kuralları
Oyuncuyu Sıkmayan ve oyundan soğutmayan kurallarımız.
Yapılacak Bütün güncellemerde Oyunculardan alacağımız fikirler.
Birbirinden farklı hiç bir yerde göremiyeceğiniz özellikler
Discord adresimiz-
Not:MADDİ OLARAK ORTAK ARANIYOR ! PİYASAYA BÜYÜK GİRMEK YATIRIM YAPMAK AKLINDA BU TARZ DÜŞÜNCESİ OLAN BENİMLE AYNI FİKİRDEDİR DEMEK GELİN HEP BERABER SAĞLAM BİR KADRO İLE GİRİŞİMİZİ YAPALIM !
01-01-2020 tarhinde açılış yapacağız
İlk hafta Whitelist olmadan 2. Hafta Zor diyebileceğimiz bir Wl sistemi olacak
2 Hafta içersinde Youtube, Twitch , İnstagram ve internet siteleri üzerinden vereceğimiz reklamlar başlayacaktır.
Bütün WL mesleklere giriş zor olacaktır.
Hard RP, Hard Ekonomi, Amerika usulü Polis , Sert çete kuralları
Oyuncuyu Sıkmayan ve oyundan soğutmayan kurallarımız.
Yapılacak Bütün güncellemerde Oyunculardan alacağımız fikirler.
Birbirinden farklı hiç bir yerde göremiyeceğiniz özellikler
Discord adresimiz-
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.