Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MERHABA FİVEM SUNUCUM İÇİN BİLGİLİ ORTAK ARIYORUM VDS VE TS3Ü BEN SAĞLIYORUM KEYİDE ORTAK ÖDEYEBİLİRİZ VARSA PAKETİ VE DEVOLOPER BİLGİSİ ULAŞABİLİR.
Jaeden#0676 ARKADAŞLIK GÖNDERDİKTEN SONRA MESAJ GÖNDERMENİZ GEREKİYOR YOKSA GÖRMÜYORUM.
Arkadaşlar okuma yazma özürünüzmü var gelmiş bana vds ts3 ucuza satayım diyor yahu yazmışım ts3 vds ben veriyorum diye birşeyler satmak için yazmayın artık salın ulan
Merhabalar, ilk önce konularınızı yanlış kategoride açtığınızı belirtmek isterim. Aynı zamanda forumda aynı konuları açmak yasaktır. Sadece Konunuzu 24 saat içinde öne çıkarabilirsiniz. Bu yüzden bu konunuzu kapatıyorum. Eski konunuzdan devam edebilirsiniz. https://www.fivemturk.com/threads/partner-ariyorum.44193/
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!