- Discord
- ßoran#0001
Merhaba Yeni Açılacak Sunucum İçin Ortak Arıyorum
Key VDS Paket TeamSpeak Hepsi Hazır Sunucu Aktif Verilmeye Hazır Durumdadır.
Donatelerden Kazanç Yüzdesi Verilecektir.
Hiçbir Maddi Beklentim Yoktur Her Şeyi Ben Karşılıyorum.
Yeni Ortağımız Ve Ekibi Geldikten Sonra Bir Çok Yerde Reklam Verilecektir Bunu da Ben Karşılayacağım.
Sunucu Adı : -
Yaş Sınırlaması : - (Yeni Ortağımızla Belirlenir.)
İstediğiniz Günlük Online Süre : +6 Saat
Aradığınız Özellikler : Tek İsteğim Ekiptir. Kalabalık ekibi olup gelebilecekler yazsınlar lütfen gelecek tüm ekip üyeleri için yetkili ekipte boş yer vardır.
İletişim Adresi : Boran#0061
Diğer / Ek : Ekibi Olupta Sunucu Sahibi Olmak İsteyenler İletişime Geçebilirler. Mevcut 8-9 Kişi Yetkili 7 Kişi Ballas 4-5 Serbest Oyuncu İle Ortalama 20 Kişi Vardır Gelebilecek Ekip İle Sunucu İlk Günlerden Çok İyi Yerleri Göreceği Planlanmaktadır.
Key VDS Paket TeamSpeak Hepsi Hazır Sunucu Aktif Verilmeye Hazır Durumdadır.
Donatelerden Kazanç Yüzdesi Verilecektir.
Hiçbir Maddi Beklentim Yoktur Her Şeyi Ben Karşılıyorum.
Yeni Ortağımız Ve Ekibi Geldikten Sonra Bir Çok Yerde Reklam Verilecektir Bunu da Ben Karşılayacağım.
Sunucu Adı : -
Yaş Sınırlaması : - (Yeni Ortağımızla Belirlenir.)
İstediğiniz Günlük Online Süre : +6 Saat
Aradığınız Özellikler : Tek İsteğim Ekiptir. Kalabalık ekibi olup gelebilecekler yazsınlar lütfen gelecek tüm ekip üyeleri için yetkili ekipte boş yer vardır.
İletişim Adresi : Boran#0061
Diğer / Ek : Ekibi Olupta Sunucu Sahibi Olmak İsteyenler İletişime Geçebilirler. Mevcut 8-9 Kişi Yetkili 7 Kişi Ballas 4-5 Serbest Oyuncu İle Ortalama 20 Kişi Vardır Gelebilecek Ekip İle Sunucu İlk Günlerden Çok İyi Yerleri Göreceği Planlanmaktadır.