Merhabalar, bugün sizlere ps ile yaptığınız kıyafetleri oyuna nasıl geçirebileceğinizi göstereceğim.
Umarım yararlı olmuştur takıldığınız yer olursa sormaktan çekinmeyin.
Öncelikle gerekli uygulamalar :
Ben hoodie yaptım sizin kendi tercihiniz bu kıyafetleri
Yaptığınız tasarımı png olarak kaydetmelisiniz ardından replace yapmak istiyorsanız mevcut texture'nin üzerine yapılışını ilk seferde videoda gösterdim.
Yeni texture yani renk eklemek istiyorsanız ikinci yaptığım şekilde ki gibi alfabetik sırayla sonsuza kadar ekleyebilirsiniz.
Oyuna entegre etmek için uzantıya çok dikkat etmelisiniz bu nedenle mods sitesinden almanız daha sağlıklı olacaktır.
Yeni texture eklemek için aşağıya resim de bırakıyorum.
Umarım yararlı olmuştur takıldığınız yer olursa sormaktan çekinmeyin.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Öncelikle gerekli uygulamalar :
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
; Videoda gösterdiğim gibi açıp 'editmode' açmanız gerekmektedir.Ben hoodie yaptım sizin kendi tercihiniz bu kıyafetleri
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
sitesinden rahatlıkla bulabilirsiniz.Yaptığınız tasarımı png olarak kaydetmelisiniz ardından replace yapmak istiyorsanız mevcut texture'nin üzerine yapılışını ilk seferde videoda gösterdim.
Yeni texture yani renk eklemek istiyorsanız ikinci yaptığım şekilde ki gibi alfabetik sırayla sonsuza kadar ekleyebilirsiniz.
Oyuna entegre etmek için uzantıya çok dikkat etmelisiniz bu nedenle mods sitesinden almanız daha sağlıklı olacaktır.
Yeni texture eklemek için aşağıya resim de bırakıyorum.