Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımÖlup yeniden doğduktan sonra F6 Kullanılmıyor
Herhangi bir meslek verin kendinize ve ölün, öldükten sonra kalkın F6'ya basın açılmaz ise F8 konsolu kontrol ederek bir hata alıyor musunuz, teyit eder misiniz?
alakasız. Söz konusu script üzerinde hiçbir bilgim yok. Gerekli Kodu bulmayı size bırakıyorum kodu bulduktan sonra ise THREAD içine almayı deneyin söyleyebileceğim tek şey bu çalışırmı emin değilimde ama mutlaka deneyin
alakasız. Söz konusu script üzerinde hiçbir bilgim yok. Gerekli Kodu bulmayı size bırakıyorum kodu bulduktan sonra ise THREAD içine almayı deneyin söyleyebileceğim tek şey bu çalışırmı emin değilimde ama mutlaka deneyin
neden bu kadar toxicsin ? arkadaşın sorusunu cevaplıyorum bana dediğin şeylere bak. yorumunu yüzlerce isnan görüyor bu gibi yerlerde resmiyetini takınman gerek.
neden bu kadar toxicsin ? arkadaşın sorusunu cevaplıyorum bana dediğin şeylere bak. yorumunu yüzlerce isnan görüyor bu gibi yerlerde resmiyetini takınman gerek.