Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
NPC'leri kapatabileceğim bir script lazım bana. İçindeki NPC düzeyini ayarlayabilsem de güzel olur. No NPC falan da olabilir. Bulamadım o yüzden yazıyorum. Birisi atabilirse çok iyi olur.
Ben yanlış yere yazmışım pardon, birşey daha soracaktım ben cevap gelene kadar bir NPC kapatma buldum fakat No NPC değil. npc-control diye birşey. NPC'leri kapamak değil de ayarlayabiliyorum ekstradan. bunda da bu mümkün mü ve npc-control'de 0.35+ ms yiyor. Bu daha mı düşüktür? DeadTouchMe
Ben yanlış yere yazmışım pardon, birşey daha soracaktım ben cevap gelene kadar bir NPC kapatma buldum fakat No NPC değil. npc-control diye birşey. NPC'leri kapamak değil de ayarlayabiliyorum ekstradan. bunda da bu mümkün mü ve npc-control'de 0.35+ ms yiyor. Bu daha mı düşüktür? DeadTouchMe
no npc dede aynı şey var (yediği MS değelreri döngü hızına göre değişkenlik gösteriyor) npc control ile bi farkı bulunmamakta
içinde ekstra şeyler olabilir npc-contro ün generator leri kapatan bi scriptin bu kadar ms yemesi çok ilginç. Döngü değerlerini NPC ler için 9 milisaniyede kullanabilirsin oldukça etkili olur ve npc ler sapıtmaz.