Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüNP-Winewood DLC Araç Seslerinin Gelmemesi ?
Arkadaşlar np-winewood dlc araçları yüklenmesine rağmen sesleri yok bunun nedeni nedir acaba ?
(aldığım bir hata kodu u yok ve diğer dlc araçlarında da böyle bir problem yok.)
Yapamayan arkadaşlar olursa discord üzerinden tekrar ulaşıp düzelte bilirim eğer bilginiz yok Şu yolu izleye bilirsiniz ilk önce ARAÇ DOSYASI>Vehicles.meta> <audioNameHash> başlayan satırda hangi araç ses dosyasını kullanıyorsa yazar oradan değiştire bilir isterseniz de attığım dosyalar'da ses dosyaları var onları da kullana bilirsiniz S01〤İkra#6666
ben konuyu çözdüm sanmışım fakat çözememişim konu fivem in yeni getirdiği 30 mb sınırı ile alakalı sanırım 30 mb üstünü geçince sesler gelmemeye bahsettiğim dlc araçları düzgün çalışmamaya başlıyor, problem bundan kaynaklıymış bu konu ile alakalı hala araştırıyorum varmıdır çözümü olan ?