Nopixel'den esinlenlerek yaptığım envanteri satıyorum, bütün eşyaların dayanıkığı vardır ve bu eşyalar eskidiği ve dayanıklılık 0 olduğu zaman eşyalar kullanılmaz hale geliyor.
Ayrıca eşyaların kullanıldığı zaman dayanıklılığını çekebiliyorsunuz, bu sayede bir yemeğin dayanıklılığı düşükse daha az doyurması veya bir armorun dayanıklılığı düşükse daha az armor doldurması gibi özellikler ekleyebilirsiniz!
Ayrıca eşyaların kullanıldığı zaman dayanıklılığını çekebiliyorsunuz, bu sayede bir yemeğin dayanıklılığı düşükse daha az doyurması veya bir armorun dayanıklılığı düşükse daha az armor doldurması gibi özellikler ekleyebilirsiniz!
Özellikler
Her eşya dayanıklılığa sahip.
Metadata olayı içerisinde bulunmaktadır, örnek olarak silahların seri numarası vardır.
Script şifreli değildir, istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz fakat satamazsınız.
Çoğu envanterden daha optimize hale getirilmiştir.
İstediğiniz item'i durabilitysiz hale getirebilirsiniz, şuan para ve kimlik kartı durabilitysizdir.
Server tarafında 2 değer değiştirerek eşyaların eskime süresini ve yüzdesini ayarlayabilmektesiniz.
Polis marketinden alınan silahların seri numarası PD-ISIM-SOYISIM-SERINUMARASI şeklindedir.
Bilmeniz Gerekenler
Fiyat için discord üzerinden ulaşın goodluck#7724
Kurulumu isterseniz siz isterseniz ben yapıyorum.
Envantere eklediğiniz özellik için destek vermemekteyim.
Envanteri aldığınız halinde bir sıkıntı çıkarsa destek vermekteyim.
Referanslar
RED ROLEPLAY
ENDRP
Her eşya dayanıklılığa sahip.
Metadata olayı içerisinde bulunmaktadır, örnek olarak silahların seri numarası vardır.
Script şifreli değildir, istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz fakat satamazsınız.
Çoğu envanterden daha optimize hale getirilmiştir.
İstediğiniz item'i durabilitysiz hale getirebilirsiniz, şuan para ve kimlik kartı durabilitysizdir.
Server tarafında 2 değer değiştirerek eşyaların eskime süresini ve yüzdesini ayarlayabilmektesiniz.
Polis marketinden alınan silahların seri numarası PD-ISIM-SOYISIM-SERINUMARASI şeklindedir.
Bilmeniz Gerekenler
Fiyat için discord üzerinden ulaşın goodluck#7724
Kurulumu isterseniz siz isterseniz ben yapıyorum.
Envantere eklediğiniz özellik için destek vermemekteyim.
Envanteri aldığınız halinde bir sıkıntı çıkarsa destek vermekteyim.
Referanslar
RED ROLEPLAY
ENDRP
Son düzenleme: