Merhaba Ben Jackpan.
Paketi temel olarak 0'dan toplanmıştır. boş zamanlarımda uğraşım üzerine toplamıştım ve paylaşma kararı aldım geliştirmeye açık bir pakettir. nopixel 4.0 temalı bir pakettir. içerisinde bir çoğu sistem var indirip inceleyebilirsiniz.
Paketim normalde key ile birlikte gelen bir çok sistem ile hazır haldeydi fakat key'siz basic scriptlerden oluşmakta key ile bir çok script güncelleyebilirsiniz. hazır bir paket haline gelecektir.
Paket hakkında yardım veya destek sağlamaktayım.
İllegal Mekanik , Araç Egzoz Modifiyesi , Legal- İllegal Meslekler , Animpos gibi Görselini Eklemediğim bir çok sistem daha mevcut indirip kontrol edebilirsiniz.
(Dip not : illenium-apparance hata verebilir kontrol edin hata çıkarsa değiştirin. normalden farklı bir apparance mevcut kamera açısı vs)
SQL :
PAKET:
VT : (650MB Geçtiği için virüs total koyamadım)
Paketi temel olarak 0'dan toplanmıştır. boş zamanlarımda uğraşım üzerine toplamıştım ve paylaşma kararı aldım geliştirmeye açık bir pakettir. nopixel 4.0 temalı bir pakettir. içerisinde bir çoğu sistem var indirip inceleyebilirsiniz.
Paketim normalde key ile birlikte gelen bir çok sistem ile hazır haldeydi fakat key'siz basic scriptlerden oluşmakta key ile bir çok script güncelleyebilirsiniz. hazır bir paket haline gelecektir.
Paket hakkında yardım veya destek sağlamaktayım.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
,
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
İllegal Mekanik , Araç Egzoz Modifiyesi , Legal- İllegal Meslekler , Animpos gibi Görselini Eklemediğim bir çok sistem daha mevcut indirip kontrol edebilirsiniz.
(Dip not : illenium-apparance hata verebilir kontrol edin hata çıkarsa değiştirin. normalden farklı bir apparance mevcut kamera açısı vs)
SQL :
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
PAKET:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
VT : (650MB Geçtiği için virüs total koyamadım)
Son düzenleme: