Merhabalar, size Nord RP hakkında kısa bilgiler vermek istiyorum. Bildiğiniz gibi FiveM Roleplay topluluğunda genelde sunucular Fun - Arcade - Hard RP olarak ayrılır. Biz kendimizi Hard kısmına daha yakın görüyoruz. Nord RP olarak benimsediğimiz temel bakış açımız şudur. Önceliğimiz takibi rol kalitesini en üst seviyelerde tutmak, bunun içinde gerekli sistem ve kuralları hazırladık. Rol ortamını "bilerek" bozan kişilere yönelik ağır yaptırımların olacağı bir sistemimiz olacak. Oyuncularımızı satır satır kurallar ile boğmak yerine Scriptler ile gerekli kısıtlama ve eşit şekilde rol yapabileceğiniz bir ortam hazırladık. İkinci önceliğimiz oyuncularımızın eğlenmesi bu bizim için önemli çünkü saatlerinizi geçireceğiniz bir yerde eğlenmeniz bizi de mutlu edecektir. Evet burada rol yapıp bir karakteri canlandırıyorsunuz fakat bunu "oyun" oynayarak yaptığınızı unutmamanız gerekiyor. Üçüncü olarak da sizlere kesintisiz kaliteli bir hizmet sunabilmek. Genel olarak sunucu yapısından bahsedeyim. Script ve diğer sistem tanıtımları sunucu tanıtım konusunda olacak. Yetkililerin kullandığı komutlar sadece kontrol amaçlı kullanılan temel komutlardır. Admin power dediğimiz oyuncular arası eşitliği tamamen bozan bir sitemimiz yok. Aile, mafya, çete alımı satımı gibi bir sistemimiz Var Meslek sistemimiz tamamen rollerinize etki edecek ve sürekli etkileşimde kalacağınız şekilde ayarlandı. Hobi meslekler ve sunucumuza özel meslek sistemimiz bulunmaktadır. Sunucumuzda Craft sistemi bulunmakta. Temel sistemini ileriye dönük şekilde ayarladığımız geliştirmeye açık bir Craft sistemi kurulmuştur. Kıyafet sistemimiz kendi hazırladığımız çok fazla çeşitli içeriği olan bir paket. Sunucuda bulunan tüm araçların handling ayarları tekrardan kontrol edildi ve hepsi araç klasmanına göre ayarlandı. Envanter sistemimiz ağırlık, durability ve silahların seri numarasının olduğu bir sistemimiz mevcut. Sunucu optimizasyonuna çok önem verdik bunu sadece dikkat çekmek için yazmıyorum emin olabilirsiniz. Farkı göreceksiniz. Polis sistemimiz oyunculara geniş rol imkanı sunuyor. Diğer sunucular gibi kalıplaşmış standart bir polis sistemimiz yok. Kısaca bunlardan bahsetmek istedim çok fazla konuyu uzatmadan. Detaylı şekilde tanıtım ve sunucu açılış tarihi ile açılacak sunucu tanıtım formunda daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. WL Discord üzerinden gerçekleşecek.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Dafa Fazlası Sunucudan ÖgrenebilirsinizEkli dosyalar
-
bb_envanter.png1.8 MB · Görüntüleme: 5
-
Screenshot_85.png473.2 KB · Görüntüleme: 3
-
bb_hud.png1.6 MB · Görüntüleme: 3
-
bb_ameliyat.png1.5 MB · Görüntüleme: 2
-