Öncelikle Herkese Merhaba Bu gün sizlere çok uzun zaman önce bulduğum ve üzerini editlediğim scriptimi paylaşacağım NightClub Gta V Online de bulunan Orjinal Yerindedir. Yardım isterseniz veya Hata olursa ulaşabilirsiniz Discord : Ϟ вαтυяαℓρ#8986
Kurulum ( İstek Gelirse Videosunu Çekebilirim )
İndirme linkinden rar dosyasını indirip klasöre çıkarın ( dosyaların ismini değişebilirsiniz sorun yaratmaz önemli olan start vermek unutmayın )
daha sonra içindeki dosyaları resources dosyasının içine atın
yaptıktan sonra server.cfg den startlarını verin ( Meslek Dosyası içinde entegrelidir sizin için ayarladım )
yapacağınız başka bir şey yok serveri açıp oynayabilirsiniz diğer şeyleri ayarladım yardım gerekirse ulaşabilirsiniz yorumdan yada discorddan
İstediğiniz scirpt varsa yorumlara yazarsanız bulmaya çalışırım. Elimde Motel Map var yani motelin haritada ki yerine dekarosyan internette arayarak bulmuştum istek gelirse eklerim Add On olarak mevcut
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Kurulum ( İstek Gelirse Videosunu Çekebilirim )
İndirme linkinden rar dosyasını indirip klasöre çıkarın ( dosyaların ismini değişebilirsiniz sorun yaratmaz önemli olan start vermek unutmayın )
daha sonra içindeki dosyaları resources dosyasının içine atın
yaptıktan sonra server.cfg den startlarını verin ( Meslek Dosyası içinde entegrelidir sizin için ayarladım )
yapacağınız başka bir şey yok serveri açıp oynayabilirsiniz diğer şeyleri ayarladım yardım gerekirse ulaşabilirsiniz yorumdan yada discorddan
İstediğiniz scirpt varsa yorumlara yazarsanız bulmaya çalışırım. Elimde Motel Map var yani motelin haritada ki yerine dekarosyan internette arayarak bulmuştum istek gelirse eklerim Add On olarak mevcut