NEWORLD ROLEPLAY Biz kimiz ? Yıllarca Arma ,MTA ,FiveM,RAGEMP gibi platformlarda roleplay sunucuları yönetip tamamen profesyonelliğe ve adalete önem veren bir ekibiz bizim için öncelik oyuncu memnuniyeti ! NEWORLD'u diğer sunuculardan ayıran şey ne peki ? Bizlerin ilk önceliği oyuncu memnuniyeti olduğunu belirtmiştik onlar için , Her Hafta discord sunucumuzda para ödüllü çekiliş(TL) , Sunucumuzda en aktif olan kişilere/oluşumlara çeşitli hediyeler(TL,PREMİUMGIFTS) , Yeni gelecek oluşumlara çeşitli yardımlar (Mekan,Malikhane) ,Bireysel oyuncularımıza özel etkinlikler Ve En önemlisi Adalet ; Kim olursa olsun bu yazıyı yazan ben dahil Şikayet edilebilir , Uyarı alabilir , Hatta uzaklaştırılabilirim biliyorum daha önce sunucularda başınız çok ağrıdı merak etmeyin 7-24 aktif admin kadrosu ile size en adaletli hizmeti vereceğimizden emin olabilirsiniz. Roleplay bizim için bir gelir kapısı değil gönül meselesi, iyi roller. NeWorld RolePlay - +Yüksek fps - Donater arabaları - Güncel kıyafet paketleri - Sosyal rp - Legal meslekler - İllegal gelişmiş meslekler - Birbirinden farklı soygun scriptleri - Gelişmiş banka soygunu - Ev soygunu - GYM - Hard ekonomi - İlgili yönetim ekibi - Aile ve Gang destekleri - Ekip alımları açık - En önemlisi kaliteli Role Play - Aramıza Katılmak İçin Kayıt Olmanız Yeterli - Kesinlikle PAY2WIN DEYIL.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.