Ekli dosyayı görüntüle 89809dd
Ekli dosyayı görüntüle 89810Ekli dosyayı görüntüle 89811Microsoft' tan uzman yazılımcı belgem var kanıtını istersen DM' den iletirim inanmayana kurumumun adını numarasını veririm sorarsın
alanda COD3J olarak çok fazla bir şey yapmadım paket yaptım ekibimle oynadım yaptığım paketler kimseyi ilgilendirmez o konu dışı beni tanıyan yüzbinlerce kişi yok ama bilenler' de bilir çalmak umrum' da değildir. Herkese gereken kadar yardım yaparım bunun her türlü kanıtı' da vardır sen çalarak bir şeyler yapıp burada ahkam kesemezsin önceden roleplay sunucumuzdaydın sende biliyorsun o sunucu tutmuştu hem' de fivem de gun rp neredeyse yoktu her konuşmamız' da script istediğin diyalogları biliyoruz drive kayıtlarımı gösterebilirim ki leak house de toxic' de ve dahasında varsam bi tanıdığım olduğu içindir en basit leak house sahipleri yada yetkilileri dostumdur ki girmişimdir yani bana ahkam kesmeden önce 2 kere düşün 3. ye kalmadan bitir hatta referans olanlar için main FT hesabım' dan paylaşım' a bi not düşürteyim iyi satışlar başarılar iyi günler . . . .
Not : Ankara' da LA kelimesi bir çok anlam ifade eder