NEWORLD ROLEPLAY
Sunucumuzun Ozellikleri;
Sanal Makinemiz:
Ryzen 9 3900x
16core
24 GB RAM
100 GB SSD
100+ FPS GARANTINIZ VAR
Yonetim Ekibi:
Ilgili bir ekibimiz var kemik kadroyuz 24/7 aktifiz.
Acilis Tarihi: 19.12.2021
Hakkimizda:
Biz kimiz ? Yıllarca Arma ,MTA ,FiveM,RAGEMP gibi platformlarda roleplay sunucuları yönetip tamamen profesyonelliğe ve adalete önem veren bir ekibiz bizim için öncelik oyuncu memnuniyeti !
NEWORLD'u diğer sunuculardan ayıran şey ne peki ? Bizlerin ilk önceliği oyuncu memnuniyeti olduğunu belirtmiştik onlar için , Her Hafta discord sunucumuzda para ödüllü çekiliş(TL) , Sunucumuzda en aktif olan kişilere/oluşumlara çeşitli hediyeler(TL,PREMİUMGIFTS) , Yeni gelecek oluşumlara çeşitli yardımlar (Mekan,Malikhane) ,Bireysel oyuncularımıza özel etkinlikler Ve En önemlisi Adalet ; Kim olursa olsun bu yazıyı yazan ben dahil Şikayet edilebilir , Uyarı alabilir , Hatta uzaklaştırılabilirim biliyorum daha önce sunucularda başınız çok ağrıdı merak etmeyin 7-24 aktif admin kadrosu ile size en adaletli hizmeti vereceğimizden emin olabilirsiniz. Roleplay bizim için bir gelir kapısı değil gönül meselesi, iyi roller.
SUNUCUMUZ EN GUNCEL SCRIPTLERLE YOLA CIKMIS BULUNMAKTADIR
100% FIXED POLIS TABLETI
SD BINASI
TELEFON INSTAGRAM TWITTER GARAJ HEPSI VAR +++++
GYM
VE DAHA 100lerce ILLEGAL, LEGAL, MESLEKLER , KAFE , BAR, SOSYAL BULUSMA ALANLARI, CALISAN TELEVIZYON SCRIPTIMIZ,
GELIP GORMENIZ GEREKIR!
NeWorld RolePlay
- +Yüksek fps
- Donater arabaları
- Güncel kıyafet paketleri
- Sosyal rp
- Legal meslekler
- İllegal gelişmiş meslekler
- Birbirinden farklı soygun scriptleri
- Gelişmiş banka soygunu
- Ev soygunu
- GYM
- Hard ekonomi
- İlgili yönetim ekibi
- Aile ve Gang destekleri
- Ekip alımları açık
- En önemlisi kaliteli Role Play
- Aramıza Katılmak İçin Kayıt Olmanız Yeterli
- Kesinlikle PAY2WIN DEYIL
-Olgun oyuncu kitlesi
-Ekibinizle gelirseniz DONATE arabalari ve hediyeleri ve MEKANLAR ucretsiz olarak verilecektir.
Sunucumuzun Ozellikleri;
Sanal Makinemiz:
Ryzen 9 3900x
16core
24 GB RAM
100 GB SSD
100+ FPS GARANTINIZ VAR
Yonetim Ekibi:
Ilgili bir ekibimiz var kemik kadroyuz 24/7 aktifiz.
Acilis Tarihi: 19.12.2021
Hakkimizda:
Biz kimiz ? Yıllarca Arma ,MTA ,FiveM,RAGEMP gibi platformlarda roleplay sunucuları yönetip tamamen profesyonelliğe ve adalete önem veren bir ekibiz bizim için öncelik oyuncu memnuniyeti !
NEWORLD'u diğer sunuculardan ayıran şey ne peki ? Bizlerin ilk önceliği oyuncu memnuniyeti olduğunu belirtmiştik onlar için , Her Hafta discord sunucumuzda para ödüllü çekiliş(TL) , Sunucumuzda en aktif olan kişilere/oluşumlara çeşitli hediyeler(TL,PREMİUMGIFTS) , Yeni gelecek oluşumlara çeşitli yardımlar (Mekan,Malikhane) ,Bireysel oyuncularımıza özel etkinlikler Ve En önemlisi Adalet ; Kim olursa olsun bu yazıyı yazan ben dahil Şikayet edilebilir , Uyarı alabilir , Hatta uzaklaştırılabilirim biliyorum daha önce sunucularda başınız çok ağrıdı merak etmeyin 7-24 aktif admin kadrosu ile size en adaletli hizmeti vereceğimizden emin olabilirsiniz. Roleplay bizim için bir gelir kapısı değil gönül meselesi, iyi roller.
SUNUCUMUZ EN GUNCEL SCRIPTLERLE YOLA CIKMIS BULUNMAKTADIR
100% FIXED POLIS TABLETI
SD BINASI
TELEFON INSTAGRAM TWITTER GARAJ HEPSI VAR +++++
GYM
VE DAHA 100lerce ILLEGAL, LEGAL, MESLEKLER , KAFE , BAR, SOSYAL BULUSMA ALANLARI, CALISAN TELEVIZYON SCRIPTIMIZ,
GELIP GORMENIZ GEREKIR!
NeWorld RolePlay
- +Yüksek fps
- Donater arabaları
- Güncel kıyafet paketleri
- Sosyal rp
- Legal meslekler
- İllegal gelişmiş meslekler
- Birbirinden farklı soygun scriptleri
- Gelişmiş banka soygunu
- Ev soygunu
- GYM
- Hard ekonomi
- İlgili yönetim ekibi
- Aile ve Gang destekleri
- Ekip alımları açık
- En önemlisi kaliteli Role Play
- Aramıza Katılmak İçin Kayıt Olmanız Yeterli
- Kesinlikle PAY2WIN DEYIL
-Olgun oyuncu kitlesi
-Ekibinizle gelirseniz DONATE arabalari ve hediyeleri ve MEKANLAR ucretsiz olarak verilecektir.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
TS3 adresimiz : neworldroleplay
Son düzenleme: