Script vs Bi yerden sonra hikaye bu işte kaliteli oyuncuların olursa 25 de çeksen zevk alırsın kısacası içinde velet olmayan yetişkin olgun insanların oldugu bir topluluğun arkadaşların varsa olur ama ben sadece sunu söyleyebilirim bu piyasa kendini bi halt sana annesinin emrinden çıkmayan ama fivemde hack açar açık bulurum diye gezen sünepeler olduktan sonra zor
ama dersinki kurtlar vadisi açıcam o zaman iş yaparsın
şu epic geldi resmen fivem türkiyenin çok afedersin ağzına sıçtı
Hala doymadı veletler ne trole ne hileye
kıscası dostum moralini bozmak istemem ama büyük bi yayıncıysan iş yaparsın her türlü
ama diğer türlü ya bi comminty denen illete bulasacaksın köpekleri olacaksın yada tek basına etliye sütlüye karışmadan devam edeceksin bak net söylüyorum sunucun 50 yi geçtiği zaman bu commintylerin hedefinde oluyorsunhaset millet çünkü oyuncumu nasıl tutabilirim değil baskasının oyuncusunu nasıl çalarım diye bakan yavşaklar var o yüzden bunları gözden geçir derim bizim türk milletinin içinde kanser tayfa var adamlar düşman oluyor hele hele sanal olunca salla dur onlar için kolay
ben bi gün bu fivem yüzünden katil olacam az kaldı
şaka yapmıyorum bir tanesinin vereceksin bagırsaklarını eline atacaksın youtube a gör bak ondan sonra bu ortam kalıyormu